Η Reena Wu είναι καλλιτέχνιδα. Ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως tattoo artist στο Fleur Noire Tattoo. Έχει κάνει αρκετές δουλειές ως illustrator αλλά επέλεξε να μάθει τα πάντα γύρω από το τατουάζ. Εν τω μεταξύ, αρκετοί Νεοϋορκέζοι έχουν χτυπήσει ένα δικό της σχέδιο. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reena ???? (@reena.tattoo)

Το στυλ της είναι ασπρόμαυρο, δεν χρησιμοποιεί χρώμα, κι όμως τα σχέδιά της τραβάνε την προσοχή. Τόσο η ποιότητα όσο και οι επιρροές της είναι εμφανείς. Λίγος σουρεαλισμός, κάτι από τέχνη κόμικ, φως, σκιές, αντιθέσεις και λίγη, ελάχιστη, ίσως αρκετή υπόνοια θλίψης. 

Εκτός από τα σχέδια που ετοιμάζει μόνη της, πολύ συχνά συνεργάζεται με τους πελάτες της και με δικές τους ιδέες δημιουργεί κάτι από το μηδέν. Ερμηνείες στίχων, ποιημάτων, μικρές σκηνές, αγαπημένα μέρη. Οτιδήποτε θέλει να έχει για πάντα πάνω του κάποιος που επιλέγει να χτυπήσει ένα τατουάζ. 

«Νομίζω πως είναι κάτι που βγήκε πολύ φυσικά. Έκανα πολλά τατουάζ εκείνη την περίοδο που έβρισκα το δικό μου στυλ στα σκίτσα και άρχισα να έχω περιέργεια για το πώς το στυλ μου μπορεί να μεταφραστεί σε τατουάζ. Η ιδέα του να μπορώ να συνδέω ανθρώπους μέσα από την τέχνη μου σε ένα τόσο οικείο επίπεδο μου φάνηκε πολύ ελκυστική, μιας και είναι τέτοια τιμή να μπορείς να δέχεσαι τόση εμπιστοσύνη από έναν άγνωστο στον οποίο τυχαίνει να αρέσουν τα σχέδιά σου», είπε στο Bored Panda, όταν τη ρώτησαν πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στο illustration και τα τατουάζ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά πολύ cool σχέδιά της, που προφανώς σημαίνουν πολλά για τους ανθρώπους που τα «χτύπησαν».