Τα μάθατε; To λαμπερό και πάντα τίμιο στις δουλειές του, HBO, σκέφτεται να μας γυρίσει πίσω στο χρόνο κάνοντας τη σειρά του μέλλοντος. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι θα ασχοληθεί με το σύμπαν που μας απασχόλησε έντονα τα προηγούμενα χρόνια, σήμερα, που η τεχνολογία έχει αγγίξει σαν άλλος Αδάμ το δάχτυλο του Θεού στον πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου. Ίδια ιστορία, άλλα μέσα. 

Το Bloomberg, επικαλούμενο δύο άτομα τα οποία εργάζονται για την Warner Bros, έκανε γνωστό ότι είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία για μια σειρά που θα προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα του HBO Max. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η κάθε σεζόν της σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ και της παρέας του. Οπότε, λογικά, θα μιλάμε για αρκετά επεισόδια, κάτι το οποίο δίνει και χώρο σε όποιον βρεθεί πίσω από το σενάριο, να εμβαθύνει στα βιβλία.

Έτσι, διαβάζοντας αυτή την είδηση και επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι και θα θέλετε να ποζάρετε στις παραλίες για το Instagram σας, σκάψαμε σε διάφορες γωνιές του διαδικτύου για να βρούμε τις δύο μεγάλες σας αγάπες, το Χάρι Πότερ και τα τατουάζ, να γίνονται ένα. Άλλωστε,  το να κάνεις ένα τατουάζ στις μέρες μας είναι σχεδόν το ίδιο με το να πας για φαγητό. Όλοι έχουν. 

Ωστόσο, οι ιδέες σας για τατουάζ μπορούν ακόμα να είναι μοναδικές, ειδικά αν είστε αφοσιωμένοι Potterheads. Γιατί ξέρουμε ότι ο μαγικός κόσμος είναι γεμάτος από διασκεδαστικές και ουσιαστικές αναφορές που μετατρέπονται σε υπέροχα τατουάζ. Αυτή η λίστα τα έχει πραγματικά όλα: Aπό περίτεχνα και ρεαλιστικά πορτραίτα των ηρώων μας μέχρι απλά τατουάζ από το σύμπαν της Ρόουλινγκ σε στιλ…μινιμαλιστικό. 

Υπάρχουν επίσης τεράστια σχέδια που καλύπτουν ολόκληρο το χέρι ή την πλάτη ενός ατόμου (τα οποία δεν προτείνουμε), αλλά υπάρχουν και ένα σωρό μικρά τατουάζ για εσένα που είσαι λίγο ντροπαλός. 

Από την τελευταία μάχη του Χόγκουαρτς

Καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ, τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

Εσείς, καθηγητή Σνέιπ;

Ο Χάρι Πότερ όπως εμφανίζεται στα βιβλία

Ίσως το αγαπημένο μας

Σχεδόν όλο το Χάρι Πότερ σε ένα τατουάζ

Το Χόγκουαρτς στη μίνιμαλ μορφή του