Ναι, κάποιες φορές είναι λίγο περίεργες και δεν θέλουν και πολλά πάρε δώσε. Μην τις παρεξηγείτε όμως, έτσι είστε και εσείς το πρωί όταν ψάχνετε απεγνωσμένα για λίγες σταγόνες καφεΐνης, οπότε για ελάτε λίγο στη θέση τους. Επίσης, οι γάτες είναι από τα πιο παρεξηγημένα κατοικίδια και σχεδόν όλοι κάνουμε το λάθος και περιμένουμε από αυτές να συμπεριφερθούν «ανθρώπινα» ή τουλάχιστον σκυλίσια. 

Οι γάτες έχουν προσωπικότητα, παιδιά, δεν ζουν στο σπίτι σας μόνο για να τις χαϊδεύετε. Και αυτό είναι ωραίο, αν κάποιος θέλει ένα παιχνίδι, ευτυχώς υπάρχουν πολλά καταστήματα για να αγοράσει. 

Λάθος λέξη το «αγοράσει» σε αυτό το κείμενο, εντελώς λάθος και αυτό γιατί, στις φωτογραφίες που θα βρείτε παρακάτω, υπάρχουν χνουδόμπαλες που υιοθετήθηκαν. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα και πιο συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι φωτογραφίες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. 

Πριν περάσουμε σε αυτές, όμως, να σας πούμε ότι οι γάτες δείχνουν την αγάπη τους με τον δικό τους τρόπο, δεν χρειάζεται να γυρνούν το κεφάλι τους κάθε φορά που λέτε το όνομά τους. Και στο κάτω κάτω, ό,τι θέλουν θα κάνουν, αυτές είναι τα «αφεντικά» του σπιτιού. Όσοι έχουν γάτες στο σπίτι, ξέρουν. Το ρολό για τις τρίχες μην ξεχάσετε, θα σας χρειαστεί. Επίσης, ξέρουμε και τον λόγο που καταστρέφει τον καναπέ σου.