Σκεφτείτε τώρα να έχετε φύγει από τη δουλειά σας το απόγευμα, να έχετε μαζευτεί 4-5 κάπως μίζεροι συνάδελφοι και να έχετε πεταχτεί δίπλα από το χώρο εργασίας σας για ένα ποτό, για το φημισμένο after work drink. Έσταξε η μιζέρια στο πάτωμα λέμε, προσέξτε μη γλιστρήσετε.

Και πάνω που έχει πάρει φωτιά η συζήτησή σας για τα λάθη που κάνει ο εργοδότης σας ή για το έντονο άρωμα της διπλανής που δεν έχει καμία διαφορά από το λιβάνι του παπά που ποτέ δεν συμπαθήσατε, έρχεται μια ειδοποίηση στο κινητό. 

Όχι, δεν σας θυμήθηκε η πρώην σχέση σας, έχει προχωρήσει αλλά εσείς δεν θέλετε να το αποδεχτείτε. Ούτε καν η μάνα σας δεν έστειλε να δείτε τι κάνετε, έχει καλύτερες δουλειές να κάνει. Σας έστειλε όμως η AstroBank, η τράπεζα από την Κύπρο η οποία από εδώ και πέρα, θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Η τράπεζα, που λέτε, έστειλε στους πελάτες της ένα μήνυμα για να τους προειδοποιήσει για τους κακούς ανθρώπους εκεί έξω που θέλουν να σας φάνε τα λεφτά. Και ξεκίνησε με το επικό “Αγ@μητε πελάτη”,  στο ίσως καλύτερο μη ερωτικό μήνυμα που έχει στείλει κάποιος στην ιστορία των μηνυμάτων.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, έστειλαν και το διορθωμένο αλλά, δυστυχώς, νομίζουμε ότι όποιος έστειλε το αρχικό μήνυμα, έχασε τη δουλειά του.