Στη ζωή δεν πάνε όλα όπως τα θέλουμε ή όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Για παράδειγμα, μπορεί να ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που θέτουμε νέους στόχους ή κάνουμε αίτηση για τη δουλειά των ονείρων μας, αυτή που θέλαμε να κάνουμε από μικρά παιδιά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η κατάληξη θα είναι η επιθυμητή. «It is what it is», που λένε και στο χωριό σας και τα γνωστά «η ζωή είναι δύσκολη» μόλις έφτασαν στα αφτιά σας.

Το να είσαι διάσημος ηθοποιός ή σκέτο ηθοποιός δεν είναι διαφορετικό. Όλοι κάνουν όνειρα και όλοι έχουμε καταπιεί το χάπι τις πικρίας άσχετα με τα χρήματα που ξεκουράζονται στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Με λίγα λόγια, όσο και αν θέλουν κάτι οι διάσημοι, το σύμπαν δεν συνωμοτεί όλες τις φορές για να το αποκτήσουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρήσουμε και να μάθουμε από τις αποτυχίες. Και εμείς και ο Τομ Χόλαντ. Ναι, μπορεί να είναι ακόμα νέος αλλά ήδη έχει φάει την πρώτη του μεγάλη απογοήτευση στην καριέρα του. Ευτυχώς, την ξεπέρασε γρήγορα, θα ήταν κρίμα να έχουμε έναν κατσούφη Spiderman.

O μικρός Τομ, όμως, δεν είναι ο μόνος που ενώ ήθελε κάτι πολύ δεν κατάφερε να το αποκτήσει. Ακολουθεί μια λίστα με διασημότητες (υπέροχη, λαμπερή λέξη) που κόντεψαν να πάρουν τον ρόλο των ονείρων τους, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν. Οι λόγοι μπορεί να σας εκπλήξουν.

Χάρι Στάιλς – Εlvis

Ο Χάρι Στάιλς ήθελε να αρπάξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Έλβις. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης είπε: «Ο Χάρι είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος ηθοποιός. Θα δούλευα κάτι μαζί του. Το πραγματικό πρόβλημα μαζί του είναι ότι είναι ο Χάρι Στάιλς. Είναι ήδη ένα icon». Και ο ρόλος πήγε στον Όστιν Μπάτλερ. Έτσι απλά.

Τομ Χόλαντ – Star Wars: The Force Awakens

Στην ταινία Star Wars: The Force Awakens, ο Τομ Χόλαντ ήθελε να παίξει τον ρόλο του Φιν. Έκανε οντισιόν, αλλά δεν πήγε και πολύ καλά. Όπως είπε ο ίδιος, «δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Το βρήκα τόσο αστείο. Και ένιωσα πολύ άσχημα γιατί (σ.σ. άτομο της παραγωγής) προσπαθούσε πολύ σκληρά να γίνει ένα πειστικό android ή drone ή όπως αλλιώς λέγονται. Ναι, προφανώς δεν κατάλαβα το ρόλο. Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή μου».

Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ – Spiderman

Ο Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ παραλίγο να πραγματοποιήσει το όνειρό του να υποδυθεί τον Πίτερ Πάρκερ στην ταινία Spiderman. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της οντισιόν, βγήκε εκτός θέματος. Εντελώς εκτός θέματος. «Μπαίνω σε όλο αυτό το σύμπαν και μιλάω για τα ποια ήταν τα αγαπημένα μου σημεία στο Spiderman και ανόητα αναφέρω την εξωγήινη συμβίωση, που είναι το Venom. Όταν έφυγα, είπα: “μόλις μίλησες για το Venom αντί για τον Spiderman για 25 λεπτά” και οδήγησα σπίτι τόσο αναστατωμένος και θυμωμένος».

Άντριου Γκάρφιλντ – The Chronicles of Narnia

Ο Άντριου Γκάρφιλντ ήθελε τόσο πολύ να παίξει τον ρόλο του πρίγκιπα Κάσπιαν στην ταινία The Chronicles of Narnia. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά γούστα είναι αυτά.Ωστόσο, όπως είπε: «Θυμάμαι ότι ήμουν τόσο απελπισμένος. Έκανα οντισιόν για τον Πρίγκιπα Κάσπιαν στα Χρονικά της Νάρνια και σκέφτηκα, “αυτή είναι η ευκαιρία μου, αυτή είναι”. Και αυτός ο όμορφος, λαμπρός ηθοποιός, ο Μπεν Μπαρνς, κατέληξε να πάρει τον ρόλο. Νομίζω ότι ήταν μεταξύ εμένα και εκείνου για το ποιος θα πάρει το ρόλο. Θυμάμαι ότι είχα εμμονή».

Ρόμπιν Γουίλιαμς

Eίναι αρκετά γνωστό ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήθελε να παίξει τον ρόλο του Χάγκριντ στο franchise ταινιών του Χάρι Πότερ. Ωστόσο, αυτός ο ρόλος (όπως και οι υπόλοιποι) προορίζονταν για Βρετανούς ηθοποιούς. Ο διευθυντής του κάστινγκ αποκάλυψε ότι «ο Ρόμπιν είχε τηλεφωνήσει γιατί ήθελε πολύ να παίξει στην ταινία, αλλά υπήρχε οδηγία μόνο για Βρετανούς». Δεν μπορούμε να τον φανταστούμε ως Χάγκριτ, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα ήταν εξαιρετικός.