Μια από τις λέξεις-«τάσεις» της εποχής είναι το «όριο». Κάπως έτσι, λοιπόν, κάπως άγαρμπα έβαλε το δικό του όριο ο Άρης Πορτοσάλτε στη σημερινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Μα τι λέμε; Ποια όρια; Πρακτικά, ο Άρης Πορτοσάλτε, έξαλλος και πεισμωμένος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής, μετά από διαφωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο, που μεταξύ μας, έδειξε να απολαμβάνει τον εκνευρισμό που προκάλεσε. Αυτό, στο μεταξύ, δεν συμβαίνει πρώτη φορά. 

Συγκεκριμένα, στον αέρα του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» από τον κ.Καραμέρο, η οποία ειπώθηκε και χθες στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. «Πάντως βαρβαρότητα είναι να πληρώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής 2-3 χιλιάρικα, να πεθαίνεις εκτός ΜΕΘ, να βλέπεις νεοναζί Αζόφ μέσα στη Βουλή. Αυτά είναι βαρβαρότητα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Κάπου εκεί ο κ.Πορτοσάλτε θέλησε -ξανά- να διαψεύσει ότι το τάγμα Αζόφ αποτελείται από νεοναζιστές, λέγοντας πως «αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους οι οποίοι βιάζουν μωρά». Πιστεύετε πως σώπασε ο Γιώργος Καραμέρος; Όχι, προφανώς. Αφού έχουμε κάνει spoiler Πορτοσάλτε να πετάει μικρόφωνα και να αποχωρεί.

Με σαρκαστική διάθεση, ο κ.Καραμέρος του είπε «μη μου φέρεσαι με βαρβαρότητα, Άρη», τονίζοντας μάλιστα στους παρευρισκόμενους στο πλατό «μην παίζετε άλλο Τσίπρα, γιατί έχει εκνευριστεί».

Αυτή η φράση, ίσως αυτό το όνομα, θα έπρεπε να συνοδεύεται από ένα trigger warning όποτε απευθύνεται στον κ.Πορτοσάλτε, ο οποίος έφτασε στο όριό του ο άνθρωπος και σηκώθηκε για να αποχωρήσει.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

*Ιδανικά ο Οικονόμου θα του έλεγε με ψυχραιμία «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως θέλουμε.