Όταν είμαστε παιδιά, οι γονείς μας είναι οι celebrities της ζωής μας. Οι απόλυτοι superήρωες που θαυμάζουμε και θέλουμε να μιμηθούμε. Πώς θα ήταν όμως αν τους βλέπαμε να πρωταγωνιστούν σε διάσημες ταινίες; Αυτή τη σκέψη έκανε ο Matt Bonito και δημιούργησε μία σειρά από εικόνες όπου συμπεριλαμβάνουν τον πατέρα του, Dom Bonito. Στην πραγματικότητα έκανε photoshop σε εμβληματικές σκηνές και διάσημα έργα της τέχνης και της φωτογραφίας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σύμφωνα με τον Matt, ο πατέρας του πραγματικά ταιριάζει σε πάρα πολλές ταινίες. Βρίσκεται δίπλα στον Samuel L. Jackson και τον John Travolta στο Pulp Fiction και αντικαθιστά τον χαρακτήρα της Rose στον Τιτανικό. Ο Dom γίνεται επίσης ο βασικός χαρακτήρας σε πολλούς πίνακες. Έχει πάρει τη θέση του ανθρώπου που ουρλιάζει στην «Κραυγή» του Munch και είναι ένας από τους τύπους που παίζουν poker στο διάσημο έργο του Cassius Marcellus Coolidge.

Σε κάθε εικόνα, ο Matt προσαρμόζει τον πατέρα του έτσι ώστε να είναι φυσικό μερός οποιασδήποτε σκηνής στην οποία βρίσκεται. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που παραμένουν πάντα τα ίδια. Ο πατέρας του δεν αλλάζει ποτέ το πουλόβερ και την τραγιάσκα του, προσθέντοντας πινελιές χιούμορ στην κάθε εικόνα.

Σύμφωνα με τον Matt, ο λόγος του έργου του είναι πως του επιτρέπει να περνά περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του. «Μπορούμε να περάσουμε ώρες καθισμένοι γελώντας γύρω από το τραπέζι και να μοιραζόμαστε τις ιδέες μας. Μου αρέσει επίσης το κομμάτι της δημιουργίας».

Παρακάτω η λίστα με τα διάσημα photoshop έργα του.

Τιτανικός

Pulp Fiction

Pretty Woman

Thor: The Dark World

Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ

Μόνος στο Σπίτι

Ο Πρωτάρης

Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού

ET

The Avengers

Braveheart

The Matrix

Η Κραυγή του Μουνκ

Dogs Playing Poker του Cassius Marcellus Coolidge