Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Αυτοί που μόλις ξεκινήσει η άδεια το ζουν σαν να είναι σε χριστουγεννιάτικη ταινία και αυτοί που θέλουν να βάλουν τα καλά τους και να πάνε σε πάρτι για να χορέψουν και να πιουν τέλεια cocktails. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν σου λέγαμε ότι βρήκαμε το bar που μπορείς να πας είτε ανήκεις στο πρώτο είτε στο δεύτερο είδος;

Ναι, καλά διάβασες.

Το White Monkey παρέα με τα ρούμια Angostura φρόντισαν να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με φουλ Tiki διάθεση, απολαμβάνοντας συναρπαστικά combos με εξωτικά cocktails και μοναδικά πιάτα σε special τιμές!

Γιατί αν δεν το ζήσεις εξωτικά ενώ τραγουδάς Jingle Bells με την παρέα σου, πότε θα το ζήσεις; (Αν μας ρωτάς, θα θέλαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ζήσουμε Χριστούγεννα σε κάποιο εξωτικό νησί, αλλά πού να τρέχεις τώρα- το Χαλάνδρι μας πέφτει πιο κοντά)

Σημείωσε, λοιπόν, στο ημερολόγιο σου ότι από την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γρηγορίου Γυφτοπουλου 6 στο Χαλάνδρι. Με ή χωρίς το χριστουγεννιάτικο σκουφί σου, δεν έχει σημασία, αλλά σίγουρα με φουλ Tiki διάθεση και όρεξη να γευτείς λίγη μαγεία από την Καραϊβική.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις ΕΔΩ

About Angostura

O οίκος Angostura είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ρουμιών της Καραϊβικής και συγκεκριμένα από τα νησιά Trinidad & Tobago. Με ιστορία 200 ετών, αναρίθμητα βραβεία και μεγάλο εύρος ετών παλαίωσης, τα Angostura Rums αποτελούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές ρουμιών!

FB page | IG page