Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Και έχουμε ήδη κρατήσει ένα σουκου ανοιχτό για το σωστό το binge watching. Ποιος δεν χρειάζεται λίγο Παρισάκι στη ζωή του; 58 εκατομμύρια άνθρωποι που είδαν την πρώτη σεζόν σίγουρα ανυπομονούν για τη δεύτερη.

Ήταν η σειρά που είδαμε οι περισσότεροι το 2020. Στην κορυφή βρέθηκαν το Bridgerton (82 εκατομμύρια), το Tiger King (64 εκατομμύρια) και το The Queen’s Gambit (62 εκατομμύρια).

Νέα προσθήκη στο καστ ο Λουσιέν Λαβίσκουντ (αν έχετε δει το Waterloo Road, ξέρετε). Ίσως γίνει το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Έμιλι. Η Λίλι Κόλινς πέρασε μαζί με το καστ και τα άτομα της παραγωγής τέσσερις μήνες στο Παρίσι. 67 ημέρες κράτησαν τα γυρίσματα.

https://t.co/lanU8UEpIP

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου ο Γκράμπριελ έχοντας χωρίσει την Καμίλ αποφασίζει τελικά να μείνει στο Παρίσι και να ανοίξει εκεί το εστιατόριο του. Η Καμίλ θα θελήσει να επανασυνδεθεί μαζί του. Θα μπει ο Λουσιέν στη ζωή της Έμιλι ως Άλφι, ένας γοητευτικός αλλά κυνικός νεοφερμένος Λονδρέζος στο Παρίσι που αρνείται να μάθει γαλλικά.

Η παραγωγή ξεκίνησε τα γυρίσματα από τη Νότιο Γαλλία, έμεναν στο μαγευτικό Four Seasons Cap Ferrat. Η πανδημία δεν θα αποτυπωθεί στη δεύτερη σεζόν. Δεν έχει συμβεί ακόμη στο χρονοδιάγραμμα της σειράς. Ίσως υπάρξει μια κουίρ σχέση στη δεύτερη σεζόν. Ο δημιουργός της, Ντάρεν Σταρ, θέλει να είναι μια ανοιχτόμυαλη τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Emily in Paris 2 θα μάθουμε τα πάντα για το παρελθόν της Έμιλι. Και η Έμιλι δεν θα παραμείνει ερωτεύσιμα αφελής. Θα νιώθει ως κάτοικος στο Παρίσι και όχι ως χαμένη στη μετάφραση Αμερικανίδα. Θα μιλήσει επιτέλους γαλλικά.

Θα προστεθεί στο καστ ο ρόλος του Gregory Elliott Dupree, σχεδιαστής μόδας που ταξιδεύει πάντα με μια συλλογή από πανέμορφα ρούχα και πανέμορφους άνδρες.  Και ο Laurent G. ένας γοητευτικός ιδιοκτήτης δημοφιλούς κλαμπ στο Saint Tropez. Και οι δύο άνδρες συνδέονται με το Savoir. Για κάποιο περίεργο λόγο, θα λατρέψετε τα μπερέ.