Είναι κοινό μυστικό πως, όσες διακοπές και να προγραμματίζουμε, πολλές από τιςμέρες του καλοκαιριού και της άδειάς μας, τις περνάμε στο μπαλκόνι μας ή ακόμα και στο εσωτερικό του σπιτιού, απολαμβάνοντας τη δροσιά που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. 

Ας μείνουμε, όμως, για λίγο στο μπαλκόνι γιατί εκεί είναι γνωστό ότι πραγματοποιούνται οι συναντήσεις με τους φίλους μας και εξετάζονται ένα προς ένα τα συμπεράσματα των αμέτρητων συζητήσεών μας, συνήθως με τη συνοδεία κάποιας παγωμένης μπίρας. Καλοκαίρι στην πόλη, λοιπόν, μαζί με την παρέα και με τα ποτήρια μας παγωμένα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Δροσιά, αυτό θα ζητήσει και μάλλον θα έχει και δίκιο. Λύνεται αυτό το αιώνιο «πρόβλημα» των θερινών μηνών; Φυσικά και λύνεται! Με έξυπνες κινήσεις και με μία βόλτα στα Praktiker, όλα λύνονται.

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό των Praktiker με πολλά δώρα για να περάσεις το καλοκαίρι με όλα όσα χρειάζεσαι. Κάνε like και comment στο παρακάτω post και διεκδίκησε τα δώρα.

Για να μην φτάσουμε στο σημείο να ενεργοποιήσουμε τον μηχανισμό ψύξης του ανθρώπινου σώματος, που δεν είναι άλλος από τον ιδρώτα, το επόμενο που θα χρειαστούμε, είναι ένας ανεμιστήρας -ή και δύο- ο καθένας με τις επιλογές του. Δεν είναι κρίμα να αλλάζουμε κάθε μισή ώρα μπλούζα; Αυτό σκέφτεται και ο «Δροσερός», ένας από τους χαρακτήρες που λατρεύει να δροσίζεται με κάθε τρόπο, πόσο μάλλον με τους μεταλλικούς και σύγχρονους ανεμιστήρες από τα Praktiker, στους οποίους, μάλιστα, έχει μια δικαιολογημένη αδυναμία.

Ο «Δροσερός» είναι ένας τύπος που τον ελκύουν οι κρύες και πολικές θερμοκρασίες και θα κάνει τα πάντα για να τις μεταφέρει στα τετραγωνικά του σπιτιού του. Αν κοιτάξετε δίπλα σας ή ακόμα και τη λίστα με τα άτομα που καλέσατε πρόσφατα στο κινητό, θα βρείτε έναν φίλο με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Ζουν ανάμεσά μας γι’ αυτό θα ήταν καλό να σεβόμαστε την επιθυμία τους να δροσίζονται διαρκώς, ακόμα και όταν γίνονται κάπως… υπερβολικοί με την αγάπη που δείχνουν στους ανεμιστήρες τους. Την αγαπούν τη δροσιά και το φωνάζουν ή… το δείχνουν τέλος πάντων και για αυτό άλλωστε ξέρουν να σου πουν όλα τα έξυπνα tips και τα τελευταία προϊόντα για ένα τέλειο κλίμα δροσιάς.

Οι εποχές αλλάζουν και αναπόφευκτα, η τεχνολογία εξελίσσεται όσο περνούν τα χρόνια. Υπάρχουν κάποια άτομα, όμως, που δυστυχώς λατρεύουν να ζουν σε παρελθοντικούς χρόνους και τους αρέσει να ακούν συνεχώς τον θόρυβο της παλαιοληθικότητας. Στο παλιό κλιματιστικό που «μουγκρίζει» αναφερόμαστε και που ο «Αρχαίος» γείτονάς μας δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει με ένα νέο. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που όσο να το κάνεις ανοίγουμε λίγο παραπάνω τις πόρτες και τα παράθυρα το «μούγκρισμα» δεν αντέχεται! Όχι τίποτα άλλο, αλλά με υπηρεσίες όπως δωρεάν ανακύκλωση, υπηρεσία απεγκατάστασης του παλιού και εγκατάστασης νέου κλιματιστικού που προσφέρουν τα Praktiker, όλα γίνονται πραγματικά πιο εύκολα. Αυτό δεν ήθελε να το εμπεδώσει ο αγαπημένος μας γείτονας αλλά ευτυχώς, υπάρχει και ο «από μηχανής θεός». Στη περίπτωσή μας, ο κολλητός του που κατάφερε για το καλό όλης της γειτονιάς να τον συνετίσει χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα. Το πρόβλημα του θορύβου λύθηκε για τη γειτονιά και ο φίλος μας πλέον κοιμάται με…άλλον αέρα! Πιο δροσερό, πιο φρέσκο και καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως κατευθύνεται ήδη στα Praktiker για ένα ακόμη κλιματιστικό για το σαλόνι. Γιατί όπως λέει και εκείνος με τέτοια εξυπηρέτηση, ποικιλία και extra υπηρεσίες, γιατί όχι;

Αν κοιτάξουμε γύρω μας όσο καθόμαστε στις αναπαυτικές καρέκλες του μπαλκονιού μας, θα εντοπίσουμε την «DIYer», το άτομο που περνάει τον χρόνο της
«μαστορεύοντας». Όταν δεν μαστορεύει, ψάχνει νέους τρόπους για να αναβαθμίσει το cooling σε όποιο σπίτι τύχει να βρεθεί καλεσμένη. Το δικό της σπίτι, δεδομένα, είναι το βασίλειο της χαμηλής θερμοκρασίας ακόμα και όταν αυτή έχει ξεπεράσει τους 39 βαθμούς Κελσίου. Δε δέχεται παρατηρήσεις αλλά ευχαρίστως θα σου κάνει εκείνη μερικές για το ποιο θα ήταν το ιδανικό κλιματιστικό για τον χώρο σου, δίνοντάς σου όλα τα απαραίτητα tips, που μεταξύ μας, μάλλον τα έχει διαβάσει στην πληρέστατο οδηγό της Praktiker. Η δύναμή της, -αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι- είναι να συναρμολογεί τον ανεμιστήρα από τα Praktiker με μόλις τρεις κινήσεις. Μεταξύ μας, όλοι μπορούν να συναρμολογήσουν τον ανεμιστήρα τους από τα Praktiker με μόλις τρεις κινήσεις. 

Τα Praktiker μας περιμένουν με 16 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο praktiker.gr, για να μας βοηθήσουν να κάνουμε τη ζωή έξω, αλλά και στο σπίτι, πιο ωραία… και πιο δροσερή!

Τα Praktiker χαρίζουν σε τρεις νικητές τρία πακέτα δώρων, για να γίνει η ζωή στο μπαλκόνι όσο δεν πάει καλοκαιρινή! Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, πατήστε εδώ. Για τους όρους του διαγωνισμού πατήστε εδώ