Το ελληνικό Πάσχα είναι τα κόκκινα αυγά και η ιεροτελεστία του βαψίματός τους με τη γιαγιά να μας μαθαίνει κόλπα με λουλουδάκια για να κάνουμε σχέδια. Είναι τα τσουρέκια με την μαστίχα και το ζύμωμα που φτιάχνει η μαμά με παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά. Είναι η εκδρομή στο χωριό ή το εξοχικό να ανταμώσουμε με συγγενείς.

Πόσο ψηλά φτάνει η χαρά του δώρου;

Και φυσικά το Πάσχα είναι οι λαμπάδες του νονού, τα δώρα της νονάς, η χαρά στο πρόσωπο των βαφτιστηριών και το χαμόγελο της Αναστασίας, του Λάμπρου, του Ανέστη, της Λίνας, του Πασχάλη, της Λαμπρινής, της Δώρας, του Θωμά, της Ζωής, της Πηγής, του Λαζάρου, και όλων των παιδιών που περιμένουν το σοκολατένιο αυγό του νονού/ της νονάς. Πάσχα ουσιαστικά είναι η γιορτή της οικογένειας, η νίκη της ζωής και της ελπίδας και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών βιβλιοφάγων και gamers.

Υπάρχει ένας μαγικός προορισμός για τα Πασχαλινά δώρα που δεν θα απογοητεύσει κορίτσια, γυναίκες, αγόρια, νονούς, βαφτιστήρια, μωρά και ασυζητητί είναι το Public.  Εκεί μας περιμένουν οι πιο ωραίες χειροποίητες λαμπάδες, τα καλύτερα παιχνίδια, μια τεράστια συλλογή βιβλίων και φυσικά όλα τα τελευταία gadgets και τα πιο ποθητά smartphones.

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από τη χαρά των παιδιών όταν ανοίγουν τα δώρα τους!

Φυσικά θέλεις μια παιχνιδολαμπάδα. Μια υπέροχη λύση είναι η Λαμπάδα LEGO® Friends Heartlake City Organic Café. Ψάχνετε για ένα δημιουργικό δώρο για ένα παιδί που νοιάζεται για τον πλανήτη; Καλώς ήλθατε στο πιο υγιεινό καφέ της πόλης. Όχι μόνο μπορούν να φτιάξουν νόστιμα πιάτα στην κουζίνα, αλλά να φροντίζουν το κήπο και τη περισυλλογή τροφίμων. α παιδιά μπορούν να προσποιούνται ότι καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά, να προετοιμάζουν νόστιμα σνακ και να τα σερβίρουν στους φίλους τους.

Δείτε και το παιχνίδι αλλιώς:

Τα Public σε συνεργασία με την Gordon Hellas, τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό που εστιάζει στην βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων, προτείνουν ένα νέο, καινοτόμο τρόπο επιλογής παιχνιδιών βάσει των πολλαπλών ευφυϊών που μπορεί να καλλιεργήσει το παιδί μέσα από κάθε παιχνίδι. Σύμφωνα με τη θεωρία του ψυχολόγου Dr. Howard Gardner, κάθε άτομο διαθέτει 8 ανεξάρτητους και στενά συνδεδεμένους τύπους ευφυΐας. Οι 8 αυτοί τύποι ευφυΐας συνδυάζονται σε κάθε άτομο με μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις ικανότητές μας σε διαφορετικούς τομείς. Όλοι ανεξαιρέτως ενυπάρχουν σε κάθε παιδί και είναι σημαντική η αρμονική τους ενίσχυση, προκειμένου το παιδί να αποκτήσει πολύπλευρη προσωπικότητα.

Το παιχνίδι  “Λαμπάδα Playmobil 70336 Πιτσαρία”  ενισχύει τη διαπροσωπική ευφυΐα (δηλαδή την κοινωνική άνεση και την ικανότητα να κατανοούμε τους ανθρώπους και να συνεργαζόμαστε μαζί τους) αλλά και την ενδοπροσωπική ευφυΐα (είναι η ικανότητα του ατόμου για αυτογνωσία, αναγνώριση και κατανόηση του εσωτερικού του κόσμου και η έκφραση αυτής της γνώσης στη συμπεριφορά).

Στα Public θα βρείτε μοναδικές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες σε πρωτότυπα σχέδια φτιαγμένα με πολύ αγάπη και φαντασία. Κάθε λαμπάδα προσφέρεται σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου, δεμένη πάνω σε ξύλινη πλάτη με πασχαλινό αυτοκόλλητο.

Υπέροχα δώρα για το Πάσχα είναι τα βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Μια καταπληκτική πρόταση για δώρο είναι το βιβλίο “1821 – Ένα εικονογραφημένο ταξίδι προς την ελευθερία“. Ταξιδεύουμε στην ιστορία και τη γεωγραφία για να συναντήσουμε τα πρόσωπα και τις ιδέες εκείνων που οραματίστηκαν την Ελλάδα ως ελεύθερο κράτος και κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Σε αυτό το βιβλίο συνεργάστηκαν οι Μάρω Βασιλειάδου (δημοσιογράφος και συγγραφέας) και ο Ηλίας Κολοβός (καθηγητής Ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης). Η σπουδαία εικονογράφηση ανήκει στη Θέντα Μιμηλάκη.

Για τους εφήβους είναι ιδανική επιλογή η εινογραφήμενη έκδοση του εμβληματικού βιβλίου της Αλκης Ζέη, “Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου”Η συγγραφέας έδωσε την άδειά της στην Αγγελική Δαρλάση και τον Δημήτρης Μαστώρος να δημιουργήσουν την graphic novel εκδοχή του μυθιστορήματος, σεβόμενοι την ατμόσφαιρα και το πνεύμα του πρωτοτύπου. Ένα graphic novel-φόρος τιμής από τους δημιουργούς νεότερων γενιών σ’ ένα αγαπημένο κλασικό βιβλίο της ελληνικής λογοτεχνίας για παιδιά και νέους.

Πασχαλινά δώρα για μεγάλους

Οι μεγάλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι το φετινό Πάσχα. Τα καλύτερα tablets της αγοράς όπως το νέο Galaxy Tab A7. Το Galaxy Tab A7 έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει με την εξωτερική εμφάνιση και με λεπτό πάχος μόλις 7 mm, καθώς διαθέτει έναν εκλεπτυσμένο μεταλλικό σχεδιασμό σε τρία χρώματα, γκρι, ασημί και χρυσό.

Ιδανικό δώρο για gamers είναι το Microsoft Xbox Series S, η μικρότερη, πιο κομψή κονσόλα Xbox ποτέ. Ζήστε την ταχύτητα και την απόδοση μιας ψηφιακής κονσόλας επόμενης γενιάς σε προσιτή τιμή.

Πασχαλινα δωρα online

Φωτογράφισε τις αγαπημένες σου στιγμές και εκτύπωσέ τις την ίδια στιγμή, με τον Ασύρματο Φορητό Εκτυπωτή Canon SELPHY Square QX10.Θα σου χρειαστεί σίγουρα το νέο Galaxy A72 με το τετραπλό σύστημα καμερών αισθητήρων θα σου προσφέρει επικές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες, ενώ υποστηρίζεται η λήψη βίντεο UHD 4K στα 30fps. Επιπλέον, με την εμπρόσθια 32MP κάμερα θα έχεις φωτεινές και καθαρές selfies καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην  Polaroid Now i-Type φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης που έρχεται τώρα στην έκδοση The Mandalorian™ Edition για να σας βοηθήσει να συλλάβετε τη μαγεία του γαλαξία σας.

Κι επειδή δεν ξεχνάμε ότι η νέα κανονικότητα στην εποχή της πανδημίας μπορεί να δυσκολεύει τις μετακινήσεις και τις επαφές (ειδικά μεταξύ νομών) υπάρχει πάντα και η επιλογή της δωροκάρτας. Μια e-gift card δίνει στους αγαπημένους σου χιλιάδες επιλογές δώρων.