Θυμάστε πώς έμοιαζε η ζωή μας πριν τον κορονοϊό, τους περιορισμούς και την καραντίνα; Ο καθένας ήταν ελεύθερος να βγει από το σπίτι του ό,τι ώρα ήθελε, να επισκεφτεί όποιο μέρος της χώρας ή του κόσμου επιθυμούσε και γενικότερα, δεν έδινε λογαριασμό σε κανέναν, ούτε φυσικά ενημέρωνε μέσω ενός γραπτού μηνύματος τι έχει σκοπό να κάνει μόλις κλείσει την πόρτα του σπιτιού του πίσω του.

Τους τελευταίους μήνες, όλα τα παραπάνω είναι ανήκουν στη σφαίρα της «κανονικότητας». Δεν έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε σε συχνή βάση με τους φίλους μας, έχουμε χρονόμετρο στις μετακινήσεις μας, δεν μπορούμε να πιούμε το ποτό μας στο αγαπημένο μας μπαρ και φυσικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τους αγαπημένους μας μουσικούς σε μια συναυλία. Όσον αφορά το τελευταίο, ο Anser έχει άλλη άποψη.

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος από τη σελίδα του στο Facebook, o Anser θα ταρακουνήσει τα ηχεία μας από τη σκηνή του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ με live streaming εμφάνιση την πρώτη ημέρα του Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ. Αυτή, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είναι μια συνηθισμένη Δευτέρα. Το μόνο που ευχόμαστε, είναι να μην ξαπλώσουν νωρίς οι γείτονες.

Δευτερα 1 Μαρτιου ξανα ζωντανα. Απο τη σκηνη του @losantzele στις 22.00 ακριβως. Μαζι μας ο @universandri και ο @piev666. Εισιτηρια στο viva. gr.

Δημοσιεύτηκε από Anser στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021