Το streaming ίσως έχει αποκτήσει πια μεγαλύτερη δυναμική από τον κινηματογράφο. Οι τεράστιες παραγωγές δεν λείπουν από το Netflix, το HBO Max και τις υπόλοιπες γνωστές πλατφόρμες και όχι μόνο δεν λείπουν, αλλά φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, είναι θέμα χρόνου να το δούμε και ως τηλεοπτική σειρά. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων και του Hollywood Reporter, η Warner βρίσκεται στα αρχικά στάδια να φέρει το σύμπαν της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στο HBO Max.

Όπως διαβάζουμε, βρίσκεται σε «συζητήσεις με αρκετούς σεναριογράφους, εξερευνώντας μαζί τους διάφορες ιδέες». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και μάλλον αυτή θα αργήσει αλλά το μόνο σίγουρο, είναι πως αργά ή γρήγορα, θα δούμε κάτι από τον κόσμο του Χάρι Πότερ σε μια live action σειρά. Η ιστορία τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει.

via GIPHY

Από την άλλη, βέβαια, όταν ζητήθηκε από τη Warner να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, απάντησε πως «δεν υπάρχει καμία σειρά Χάρι Πότερ σε ανάπτυξη στο στούντιο ή στη διαδικτυακή του πλατφόρμα». Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να μας ανησυχεί εφόσον οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα στο αρχικό τους στάδιο.

Ποιος θα έλεγε όχι σε μία σειρά του αγαπημένου μας μάγου ή σε ένα spinoff από τον κόσμο του; Κανένας, ούτε καν ο Βόλντεμορτ. Αν σκεφτούμε την μέτρια μέχρι στιγμή ιστορία των Fantastic Beasts and Where to Find Them, χρειαζόμαστε μία γερή δόση από Χόγκουαρτς. Άμεσα.