Αν σου λέγαμε ότι ανάμεσα στα «παράθυρα» μιας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ποιος θα μάντευες ότι θα γίνει «είδηση»; Ο Άδωνις, φυσικά. Τώρα σου λέμε πως παίζει και Γιώργος Αυτιάς στην εξίσωση. Ποιος θα φέρει την είδηση; Ο Άδωνις επιμένεις. Ε, όχι, προβοκάτορα. Ο Αυτιάς φέρνει την είδηση.

Ο Γιώργος Αυτιάς, που στο τσακ γλιτώσαμε τον Ερντογάν από τα χέρια του πριν κάποιο διάστημα, ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά με μια εμπαθή σχεδόν επίθεση κατά του Νικόλαου Καπραβέλου, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

https://t.co/rF5oIe3Jyx

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, στη διάρκεια της εκπομπής σχεδόν «επιτέθηκε» στον ιατρικό κόσμο, μέσα από τον κύριο Καπραβέλο, πρακτικά κατηγορώντας τον (μαζί με όλους τους γιατρούς) πως η αγορά μένει κλειστή επειδή εκείνοι θέλουν να είναι «σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί».

Αυτό είτε ήταν μομφή είτε μια ατυχής στιγμή του δημοσιογράφου. Ο Νικόλας Καπραβέλος, σε κάθε περίπτωση, έδωσε την απάντησή του: «Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι», απάντησε, εξηγώντας τα αυτονόητα στον κύριο Αυτιά.