Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω, γιατί θα καταντήσουμε βαρετοί κι επαναλαμβανόμενοι που δεν το θέμε καθόλου, μα καθόλου όμως. Μετά από τις δίμηνες καραντίνες και τα social distancing μέτρα που έχουν φέρει μια ομαδική παράκρουση ολούθε τριγύρω, ήρθε η ώρα να ζήσουμε και την απαγόρευση λειτουργίας μπαρ, εστιατορίων κι έτερων μαζικών συναθροίσεων μετά τις 12 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουμε ένθεν κι ένθεν κακείθεν κι εντεύθεν, ο λόγος που τα κρούσματα εκτοξεύθηκαν στην πατρίδα μας, είναι ο συνωστισμός των νέων κυρίως, που φέρουν μάλλον μεγαλύτερη ατομική ευθύνη από τους υπόλοιπους, γιατί οι μεγάλοι, είναι μεγάλοι και προσέχουν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Τάκης Μαρία κοινό προφίλ, που μια εβδομάδα πριν δεν φόραγε μάσκα, γιατί οι εβραιομασώνοι κρύβουν μέσα 5G και μας ελέγχουν μέχρι και το κατούρημα. 

Χωρίς κανένα λόγο και δίχως να μας το ζητήσει κάποιος, ακολουθούμε το απονενοημένο πνεύμα της εποχής και προτείνουμε 4+1 τέρμα κατεστραμμένες λύσεις για να μη συνωστίζονται οι νέοι μετά τις 12 το βράδυ! 

Να τους κάνουμε κολοκύθες 

Ναι, ντάξει ακραίο ολίγον τι, αλλά εδώ στην Αμερική ο Τραμπ είχε πει να πίνουν χλωρίνη για να γιάνει ο κορονοϊός και κάποιοι είπαν, επομένως η δικιά μου ούλτρα εμπνευσμένη ιδέα σας πείραξε ρε παλιόπαιδα; Εθιμοτυπικά, πατροπαράδοτα, όπως στα παραμύθια που μας διάβαζαν οι γιαγιάδες μας.  

Να επιδοτηθεί το gaming 

Όπως λένε οι περισσότεροι  δεξιά κι αριστερά σε διαδίκτυα, εφημερίδες και τηλεοράσεις, οι νέοι αλημερίς κι οληνυχτίς παίζουν παιχνίδια στο κινητό ή στον υπολογιστή τους, αδιαφορώντας πλήρως για όλα συμβαίνουν στον κόσμο μας κι οι υπόλοιποι παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας. Επιδοτήστε λοιπόν, το gaming να δεις πως λύνονται όλα αυτά. Μαζεμένοι θα είναι όλοι στα σπίτια, κανένας έξω ποτέ κι όλη τη μέρα, όχι μόνο μετά τις 12 το βράδυ. 

Να μπει το Instagram στην ύλη των Πανελληνίων 

Σε συνέχεια του προηγούμενου ευθαρσώς έχω να δηλώσω πως σκέφτηκα ακόμη κάτι μεγαλοφυές που θα νικήσει τον εθισμό των 18χρονων στα social media. Όχι, στους 65χρονους που γράφουν 79 καλημέρες σε κάθε ποστ, δεν κολλάει εντάξει; Περάστε το Ίνσταγκραμ στην Ύλη των Πανελληνίων, προκειμένου να κλειδαμπαρωθούν στα σπίτια όλοι και να μάθουν πως να γίνουν ινφλουένσερς επιτέλους. 

Να κάνουμε τις πλατείες, φροντιστήρια! 

Που θα πάει η νεολαία όταν κλείσουν τα μπαράκια άραγε; Στις πλατείες, σωστά κατάλαβες. Ένας δεν έχει σκεφτεί τόσο καιρό να τις κάνει όλες φροντιστήρια να μην θέλει να ξαναπατήσει άνθρωπος εκεί πέρα. Έτσι, λύνονται τα προβλήματα γατάκια! 

Να αντικατασταθούν τα πεζούλια κι οι πυλωτές με άβολες πλαστικές καρέκλες παραλίας 

Ένα από τα πράγματα που μας στοιχειώνουν από παιδιά, είναι εκείνη η λευκή πλαστική καρεκλίτσα που έφερνε πάνω της, όλες τις θλιβερές αναμνήσεις των οικογενειακών μαζώξεων του σογιού στην παραλία, όσο εσύ καμάκωνες με βλεμματοκατάσταση, την Αγγελικούλα στην απέναντι ομπρέλα. Ποιος θα θέλει να κάτσει σε αυτό το παλιόπραγμα; Κανένας. Έτσι γίνονται οι παστρικές δουλειές.