Τώρα που άνοιξε ο καιρός πήραμε όλοι σβάρνα τα πάρκα και τα δάση. Βλέπεις λίγος περίπατος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ενώ η πρασινάδα μαζί με τον καθαρό αέρα μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Αν βρεις μάλιστα τρόπο όλα αυτά να τα συνδυάσεις με φαγητάκι, τότε είναι που ολοκληρώνεται το πακέτο και η φάση γίνεται απίστευτη. 
 
Έτσι παίζει να σκέφτηκε και ένας σκίουρος, που πήρε πρέφα το mini τραπεζάκι που του έφτιαξαν κάτι ωραίοι τύποι και την άραξε για φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μασαμπουκώσεις πάνω σε ένα τραπέζι παρά κρεμασμένος σε κλαδιά. Για αυτό, ο μικρός τυπάκος δεν έχασε χρόνο και άρχισε το “μαμ” έχοντας την άνεση του.
 
 
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα φώναξε και παρέα. Γιατί είπαμε, σκίουρος είναι, αλλά και τίμιος. Έτσι, μετά από λίγο τα ζωντανά που γυρόφερναν το τραπέζι έγιναν δυο και οι ποσότητες φαγητού πάνω σε αυτό αυξήθηκαν.
 
 
Βέβαια, ένα αρπαχτικό σαν γνήσιο… αρπαχτικό που είναι, κόζαρε διακριτικά την κατάποση βελανιδιών από τα ξαδέρφια του Άλβιν και όταν αυτά ντερλίκωσαν και πήγαν για ύπνο, πήγε εκεί και τους καπάρωσε το στέκι. Έτσι πάνε αυτά!