Τις τελευταίες ημέρες, ολόκληρος ο πλανήτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για λίγο καιρό, θα πρέπει όλοι μας να κάτσουμε σπίτι, ώστε μέσω της καραντίνας να περιορίσουμε τον Κορονοϊό και να μην γίνουμε επικίνδυνοι για τους δικούς μας, αλλά και για τον εαυτό μας!
 
Μπορεί να μην έχουμε κλείσει ούτε μια βδομάδα μέσα και ήδη ορισμένοι ξεκίνησαν να παίρνουν τα βουνά και τις παραλίες. Προφανώς πρόκειται για μια ανεύθυνη στάση και δεν σου προτείνουμε να την ακολουθήσεις. Αν θες τη γνώμη μας, άραξε την μέσα στο σπίτι σου και περίμενε να περάσει η μπόρα. Επειδή όμως με απλά λόγια δεν καταλαβαίνουν μερικοί, έπρεπε να επιστρατευτούν τα μεγάλα μέσα.
 
Οι Simpsons και οι Family Guy, ζωντάνεψαν μέσα από την πένα μιας καλλιτεχνάρας. Εκεί, προσπαθούν να σου περάσουν το πιο απλό μήνυμα των ημερών, απλά να κάτσεις σπίτι σου. Πιο συγκεκριμένα, κρατάνε ένα χαρτόνι το οποίο γράφει “Μείνε σπίτι. Κανείς δεν έχει ανοσία στον Κορονοϊό” Για να δούμε. Θα τους ακούσεις ή η χαζομάρα σου θα γίνει επικίνδυνη για τον κόσμο που ζούμε;
 
 
Μέχρι και η Βασιλική οικογένεια προσπαθεί να σε πείσει!