Ο Μίμης Δομάζος, είναι ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που δίδαξαν το τόπι, εντός των τειχών. Παρότι έμεινε στην ιστορία ως μια από τις σημαίες του Παναθηναϊκού, είχε κι ένα πολύ πετυχημένο πέρασμα από την ΑΕΚ στο τέλος της δεκαετίας του 1970. Όλοι σέβονταν τον “Στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως μετά από αυτό που συνέβη πρόσφατα οφείλουμε να του βγάλουμε το καπέλο, ξανά και ξανά μέχρι να πιαστεί το χέρι μας. 

Η ανακοίνωση, που βγήκε λοιπόν μας λέει πως η Ακαδημία του Δομάζου: “αλλάζει το παιχνίδι και αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα”, καλώντας τα παιδιά από 4 έως 16 ετών να γραφτούν και να προπονούνται δωρεάν για όλη τη σεζόν, στηρίζοντας παράλληλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων. Μοναδική υποχρέωση είναι, όσοι μπορούν, να προσφέρουν κάθε εβδομάδα ξηρά τροφή, κονσέρβες και ό,τι άλλο επιθυμούν για τα ζώα που δεν έχουν οικογένεια.

Όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος και να προσφέρουν στήριξη στα αδέσποτα, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947596617 και 6944942678 και στη σελίδα στο FacebookΚάπως έτσι, ο κόσμος μας έγινε λίγο καλύτερος κι έχουμε να πούμε με μεγάλη μας χαρά, μπράβο ρε Δομάζο!