Μήπως ξέρεις από… φαλτσέτα;

Πιθανώς, δεν ξέρεις. Και λογικό είναι, αφού ζούμε στην εποχή της τρίχας (και μπράβο μας!). Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη σου (!), ή τέλος πάντων, αν είσαι απ’ τους ανίερους που ξυπνάνε πιο νωρίς για να ξυρίσουν φράπα μαγουλάκι κάθε πρωί, κανένα θέμα, σε θέλουμε κι εσένα! Ρίξε όμως μια ματιά τριγύρω: το “αξύριστο” του κάποτε, είναι το ξυρισμένο του σήμερα. Πιο απλά; Η μόδα λέει: ο,τι μούρη Τομ Χανκς έχεις δει στο νησί του “Ναυαγού”, τη θέλουμε. Και το σημαντικότερο: Ο,τι μούρη Τομ Χανκς έχεις δει στο νησί, μπορείς να την πετύχεις κι από μόνος σου. Αυτό λοιπόν, μας οδηγεί σε δυο πολύ συγκεκριμένα συμπεράσματα:

  • Παρμπέρηδες, λυπάμαι…

  • Τριμάρισμα, καλώς μας ήρθες!

Γι’ αυτό το δεύτερο, θα σου μιλήσω σήμερα λίγο παραπάνω. Δηλαδή, δεν θα σου μιλήσω εγώ. Η Philips θα σου μιλήσει, αν έρθεις την Κυριακούλα στις 24/11, να κάνουμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να καταρρίψουμε τους αστικούς μύθους, στο Philips OneBlade Street Tour. Τι είναι τούτο, θα ρωτάς. Λοιπόν, άκου.

Τρίπτυχο: “Τρίμαρε – Διαμόρφωσε – Ξύρισε”. Το OneBlade τριμάρει την Αθήνα, κι αν είσαι μες στους 35 τυχερούς που θα μπουν στη μεγάλη βόλτα, θα δεις το κέντρο της Αθήνας σε μια σπέσιαλ “τριμαριστή” ξενάγηση με εκπλήξεις, προσκλήσεις, δώρα, κι μια τρομερή παρτάρα στο φινάλε!

Όλα θ’ αρχίσουν απ’ την οδό Πρωτογένους (με Αγίας Τριάδας), στις 17.00, στο hair salon “Lemon Poppy Seed”, το πιο ιδιαίτερο “σαλόνι” της πρωτεύουσας. Κι ύστερα… Μοναστηράκι, Αβησσυνίας, Ψυρρή! Ένα πέρασμα απ’ το (πώς να μην το δεις;) Little Kook στην Πιττάκη με Καραϊσκάκη, δηλαδή στον πιο χαρακτηριστικό δρόμο του κέντρου, έπειτα Πλατεία Ηρώων, Σαρρή, και ξανά Πρωτογένους. Γιατί ξανά στην αρχή;  Για να τελειώσει αυτή η “ξυριστική” Οδύσσεια, με το μόνο τρόπο που έπρεπε να τελειώσει. Six d.o.g.s. με μπόλικη μουσική και κερασμένες μπύρες!

Α, μην το ξεχάσω! Ξέρεις ποια παλικάρια θα σου κάνουν παρεούλα (και παρουσίαση!) στο ταξιδάκι μας; Ο πιο άπαιχτος μουσάτος του ελληνικού διαδικτύου, κι ο γκατζετάκιας με (σχεδόν) το πιο κατάλληλο όνομα. Ο Γιώργος ο Βαγιάτας, κι ο (δικός μας) Τίμος Κουρεμένος! Ντάξει, δεν είναι και… Ξυρισμένος, αλλά τη δουλειά την κάνει μια χαρά, δεν θα ξηγηθεί φαλτσέρα. Ίσως ξηγηθεί… ξυριστική μηχανή!

Οπότε, στη σούμα: Μια κυριακάτικη βόλτα στο ρετρό κέντρο της πόλης, μια αφορμή να συναντήσεις την πιο cool λεπίδα του ντουνιά, μια ευκαιρία ν’ ακούσεις το Βαγιάτα να σου κάνει πλακίτσα και τον Τίμο να σου λέει τα περίφημα λογοπαίγνιά του! Ε, και στο τέλος, πάρτι!

Θες περισσότερες πληροφορίες για τη Philips OneBlade; Ρίξε μια ματιά εδώ.