Η ζωή είναι ώραια! Όχι επειδή το έλεγε ο Μπενίνι στην ταινία του, γιατί πράγματι ότι και να σου λένε δεξιά κι αριστερά, το να ζεις παραμένει η καλύτερη από όλες τις άλλες επιλογές. Από ότι ξέρεις τα ψιλοκατουράμε τα κλισέ κι όλα αυτά τα lifecoaching μαθήματα, που συλλαβίζουν την ευτυχία, αλλά είναι κρίμα να ξεχνάμε και τα βασικά κάποιες φορές. Εκτός από τις οθόνες που δουλεύουμε, ενημερωνόμαστε και επικοινωνούμε με φίλους, οχτρούς αγαπημένα και μη πρόσωπα, υπάρχει και μια άλλη λίγο μεγαλύτερη και σίγουρα πιο ευκρινής που τη λένε πραγματικότητα.

Συχνά την προσπερνάμε, φοβούμενοι να τα βάλουμε μαζί της, γιατί η άλλη που κρύβεται πίσω από οθόνες υψηλής ανάλυσης μοιάζει πιο ασφαλής. Ωστόσο πληθαίνουν γύρω μας οι άνθρωποι που βουτάνε τη μούρη τους στα κινητά τους, ακόμη κι όταν περπατάνε, παραμένοντας 24/7 συνδεδεμένοι με το κινητό τους.

Ο Andrew Rae βρήκε λοιπόν, την έμπνευση και την ευκαιρία να φτιάξει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, όπου διάφορα φουτουριστικά κόμικ τερατάκια, ξεπήδησαν από τις οθόνες περαστικών και τους κατασπάραξαν. Kudos για την ιδέα, θέμε κι άλλες τέτοιες μπας και τραβήξει προς τα μπρος, πάλι η ανθρωπότητα.  

Rick and Morty approves that!