Είναι γνωστό, ή τέλος πάντων θα έπρεπε να είναι: Κάποιος είναι διάσημος, τον ξέρουνε κι οι πέτρες, όμως αυτό δεν πάει να πει ότι ξέρουνε τι λένε όταν ανοίγουνε το στόμα τους. Και για του λόγου το αληθές, εδώ σας έχω 10 τέτοιους (μου τους θύμησε το φιλαράκι Boredpanda.com) που όχι απλώς δεν ήξεραν τι έλεγαν, αλλά… δεν ήξεραν ούτε στο περίπου για τι πράγμα μιλάμε.

Χωρίς πολλά σχόλια λοιπόν, μιας που δεν χρειάζονται, ας ξεκινήσουμε απ’ το βασιλιά της “κοτσάνας”, τον συμπαθέστατο, τον ένα, τον τεράστιο. Κάποια στιγμή που λες…

O Σακίλ Ο’ Νιλ, είπε (όταν τον ρώτησαν αν επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, σ’ ένα ταξίδι του στην Ελλάδα): Δεν θυμάμαι το όνομα από κάθε κλαμπ που πήγαμε“.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε: Δεν θέλησα ποτέ να ταξιδέψω στην Ιαπωνία. Πολύ απλά επειδή δεν μ’ αρέσει το ψάρι. Και ξέρω ότι είναι πολύ δημοφιλές εκεί στην Αφρική“.

Η Πάρις Χίλτον, είπε: Όχι, όχι, δεν πήγα στην Αγγλία, στο Λονδίνο πήγα!

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, είπε: Λοιπόν, που γίνεται φέτος το φεστιβάλ Καννών;

(Ο παίκτης του μπέιζμπολ, Καρλ Έβερετ, δεν είναι βέβαια διάσημος στην Ευρώπη, αλλά αυτό που είπε δεν υπάρχει, οπότε άξια βρίσκεται εδώ μέσα. Οπότε) Ο Καρλ Έβερετ, είπε: Ο Θεός έφτιαξε τον ήλιο, τα αστέρια, τον ουρανό και τη γη. Κι έπειτα έκανε τον Αδάμ και την Εύα. Η Βίβλος δεν λέει τίποτα για δεινόσαυρους. Δεν μπορείς να λες ότι υπήρξαν δεινόσαυροι ενώ ποτέ δεν έχει δει τέτοιους. Κάποιος είδε όντως τον Αδάμ και την Εύα να τρώνε μήλα, αλλά κανείς δεν είδε ποτέ έναν τυραννόσαυρο Ρεξ“.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, είπε (όταν τον ρώτησαν ποιο πολιτικό κόμμα -political party- υποστηρίζει): Δεν ξέρω για τα πάρτι. Αυτό που έχουν στη Βόρεια Κορέα πάντως, είναι κακό“.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, είπε (όταν τον ρώτησαν αν υποστηρίζει τους γκέι γάμους): Όχι, εγώ πιστεύω πως οι γκέι γάμοι είναι κάτι που θα πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες“.

Η Σιένα Μίλερ, είπε (όταν τη ρώτησαν για τα τσιγάρα): Τα αγαπώ. Αγάπα τα! Νομίζω πως με όσο πιο θετική διάθεση τα αντιμετωπίζεις, τόσο λιγότερο επικίνδυνα είναι“.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είπε: Οπωσδήποτε θα εκχριστιανίσουμε το Μπρούκλιν! Απλώς δεν ξέρουμε σε ποια θρησκεία“.

Η Κάμερον Ντίαζ, είπε: Παρατήρησα τη βαρύτητα από πολύ μικρή“.