H Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε προσφάτως και δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία, για να ζήσει κι αυτό κι εμείς τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Πρότεινε μάλιστα 2-3 ονόματα, ως επικρατέστερες λύσεις, μα δεν μας κάλυψαν. Η Πασοκάρα, χρειάζεται ένα πρόεδρο αντάξio του καλτ στάτους που συνοδεύει εδώ και χρόνια, τον Πράσινο Ήλιο της καρδιά μας. Για αυτό ανοίξαμε μπαούλα, ψάξαμε στα κιτάπια μας, ξεψαχνίσαμε βιβλία και διαδίκτυα, βρήκαμε διευθύνσεις και ονόματα και στα μοστράρουμε εγκαίρως, όσο τα παιδιά στο γραφείο κουβαλάνε κάλπες, για να μην καθυστερούμε την ανάδειξη του νέου μας ηγέτη.

Βάνα Μπάρμπα

Δεν κατάλαβα, δηλαδή η Φώφη καλύτερη είναι από τη Βάνα; Κανονικά έπρεπε να αυτοπροταθεί, για να βγάλει το κοινό από την δύσκολη θέση του διλήμματος. Μονοκούκι θα το ρίχναμε όλοι. Και διεθνή καριέρα έχει κάνει αποδεδειγμένα, με κοτζάμ “Μεντιτερανέο” και Λιάγκα έχει στείλει για βρούβες στον αέρα, δίχως φόβο και πάθος και κάνει κι ωραίο σύνθημα με υπονοούμενο: Δως τους κι άλλη Μπάρμπα!

Πέτρος Κωστόπουλος

Ένα όνειρο είχε ο Πετράν και του το στερήσανε. Τι περιοδικά έβγαλε, τι εκπομπές έκανε, μέχρι και σε πάνελ με Καρβέλα, Βίσση, Μουρατίδη και παρουσιαστή Φουρθιώτη συμμετείχε. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπας, για να γίνει πρόεδρος της Πασοκάρας; Δεν φτάνει δηλαδή που σε ξεβλάχεψε, όταν έκοβες τον πατσά με το ψαλίδι, τότε που κουβαλήθηκες από το χωριό σου, στην Αθήνα. Αχάριστο ον!

Δημοσθένης Βεργής

Ο Δημοσθένης το θέλει, ο Δημοσθένης το προσπάθησε, μα δεν το έκανε σωστά. Κυρίως, γιατί έπεσε σε μαλάκα γραφίστα ,που είχε πάρει την ίδια περίοδο και μια δουλίτσα από δύο βενζινάδικα και του έβαλε για ήλιο πράσινο, το σήμα της BP. Είναι κι οικολόγος και ιδεολόγος, γιατί ούτε τον εαυτό του δεν ψήφισε για αυτό στην καταμέτρηση των περασμένων εκλογών, το αποτέλεσμα ήταν μηδέν από μηδέν, στην τελική μηδέν. Στις επόμενες εκλογές θα κάμωμεν επανάσταση και εσένα πρωθυπουργό κι ηγέτη μας!

Χαλκ

Ένας Avenger θα μας σώσει, κι όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν σκαμπάζει ούτε από κινηματογράφο, ούτε από πολιτική. Ο Χαλκ, που είναι πράσινος σαν τον μεθυσμένο τον ήλιο, είναι κι επιστήμονας, είναι και εκδικητής άμα λάχει. Είναι του αλωνιού, είναι και του σαλονιού. Είναι ήρεμος με το σεις και με το σας αν χρειαστεί, μα όταν τον ταράξουνε ούτε ο Thanos, δεν τον κάνει καλά. Φαντάζεστε καταλληλότερο για τη θέση;

Nίκος Αλέφαντος

Ποιος Λοβέρδος μωρέ και ποιος Νίκος Παπανδρέου αγοράκι μου; Μάθετε πολιτική από τον άρχοντα εδώ πέρα, πως φτιάχνονται οι κυβερνήσεις που αλλάζουν την Ελλάδα και τα σύμπαντα όλα. Έλα μωρέ τώρα, σε παρακαλώ ποια Φώφη Νεγηματά και ποιος Παπαντρέος, εδώ έχουμε σχέδιο να φτιάξουμε ομάδα σωστή, δυνατή να σηκώσουμε και Γιούρογκρουπ πως το λένε και Τσάμπιος Λιγκ. Έχουμε Καμίνη μαζί μας, στιβαρός πολιτικόφατσα ωραίος, έχουμε και Σκανδαλίδη, έμπειρος, δυνατός. Ποια Μέρκλε τώρα και ποιος Μαρόν, καλώς τα παιδιά, 3-0 θα ‘μαστε, αν με βάλουνε προπονητή στο Πασόκ. Τα λέω καλά, τα εξηγώ ωραία;

Bonus: WanderFofi

Για να γράφουμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη η Φώφη, δεν είναι καμία τυχαία. Κι αν δεν πιστεύεις εμάς, ρώτα το Βενιζέλο. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει μεγάλο μέρος του κοσμάκη, που την πετάει δεξιά και αριστερά την ψήφο του. Ναι, άλλα αν η Φώφη είχε ένα alter ego, που γινόταν τα βράδια supervillain και έσπερνε όλεθρο και καταστροφή σε πολιτικούς αντιπάλους και αλλόθρησκους ψηφοφόρους, φέρνοντας ξανά τη δικαιοσύνη στην Πασόκαμ Σιτι (αν το κάνει ο Σεφερλής επιθεώρηση, θέλουμε τα δικαιώματα) τι θα έλεγες; Τίποτα δεν θα έλεγες, θα έκανες ένα μεγαλοπρεπέστατο μόκο, όσο εμείς φωνάζαμε: “WonderFofi γερά, κυβέρνηση ξανά!”.

Τσάμπα είναι η ψήφος, επομένως ρίξε μια και για εμάς. Κι αν θες κάποιον άλλο να δεις στον πασοκικό τον θώκο, γράψε κι ένα comment. Όχι για εμάς, για τον φουκαριάρη τον Αντρέα, που βλέπει από κει ψηλά το κόμμα μονοψήφιο!