Είναι ακόμη μια μέρα στο γραφείο. Αν είναι και Δευτέρα, τόσο το χειρότερο. Όλοι τρέχουν πανικόβλητοι, για να προλάβουν την εβδομάδα που έρχεται κατά πάνω τους, απαντώντας mail, διαβάζοντας briefs και debriefs κι είναι και κάποιοι λουφαδόροι, τεμπελχανάδες και τεμπελχανούδες, που βρίσκουν ευκαιρία να καούν με τις ώρες στο γιουτούμπι, βλέποντας ότι πιο απονενοημένο έχει σκεφτεί το μυαλό των Eλλήνων επίδοξων Youtubers!

Αποχαιρετήστε μαζί μας, όσα εγκεφαλικά κύτταρα μείνανε όρθια, από τους trappers της καρδιάς μας και πατήστε με δική σας ευθύνη το play!

Ο Σάκης ο φτωχός μαγειρεύει τσούχτρα και την τρώει

https://www.youtube.com/watch?v=0k0oxrOyzuE

O Σάκης ο φτωχός, έγινε διάσημος όταν πήγε στην Αννίτα Πάνια, ζητώντας γυναίκα ηλιοκαμένη, με γκρι μάτια, για πλατωνική (όχι πια σεξ μόνο φίλοι) σχέση, αλλά τελικά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν αποκαλύφθηκε on air, οτι ήταν παντρεμένος. Πριν σκάσεις μύτη στις τηλεοράσεις μας, είχε κατά καιρούς προσπαθήσει, να φτιάξει γλαρόσουπα και να κλέψει το αμάξι της μάνας του, διαλύοντας τα λάστιχα του. Χωρίς κανένα λόγο και αιτία, στο πιο ότι να ναι video του καναλιού του, μαγειρεύει τσούχτρα και την τρώει. Όχι δεν σε γλεντάμε, την κάνει και ξυδάτη!

Ροζ Ακρίδες- “Οργασμός”

https://www.youtube.com/watch?v=KNgV4GnQTfA

Οι Ροζ Ακρίδες είναι πολύ φίλοι μας, γιατί προσφέρουν ένα τιμημένο οπτικοακουστικό θέαμα που όμοιο του, δεν υπάρχει στο Youtube! Όταν παίρνουν δε, τραγούδια της Disney και τα κανιβαλίζουν δίχως όριο και έλεος κανένα, γουστάρουμε άπειρα, άσχετα αν ανοίγουμε νέα καρτέλα στον browser ,όταν περνάει ο προϊστάμενος πάνω από το pc μας, για ξεκάρφωμα.

Giagonan: “The Dark Days of Doom”

Αν δεν έχεις δει Γιαγκόναν στη ζωή σου, δεν έχεις δει τίποτα. Κλείσε pc, laptop, κινητά και πέτα τα στη θάλασσα. Εδώ κοτζάμ Σβατζενέγκερ και κάνει ρόκα του, μπροστά στον τιτανομέγιστο επικό γίγαντα, που περπάτησε σε αυτά εδώ τα χώματα. Ποιος ‘Άρχοντας των Δακτυλιδιών και ποιο Χόμπιτ και οι προβιές του Γιαγκόναν κουνιούνται. Το βλέπεις μια φορά, αν αντέξεις, το θυμάσαι για μια αιωνιότητα.

To krasaki tou Tsou

Ε Π Ο Σ. Τιμή και δόξα στους δημιουργούς, που κατουρήσανε το Kill Bill στα μούτρα, φτιάχνοντας την πιο τρικαμένη εκδοχή ιαπωνικού κλαμάνιμε που έχει υπάρξει στα σύμπαντα όλα και τους γαλαξίες που λέει κι ο μάστορας Νίκος Αλέφαντος. Οι υπότιτλοι θα σε βοηθήσουν να καείς ακόμη καλύτερα, βροντοφωνάζοντας ΑΘΑΝΑΤΟΙ, για αυτούς που φτιάξανε το video.

Make up technique for working mothers

Νομίζεις πως έχεις δει όλα τα βίντεο με make up, που κυκλοφορούν ελεύθερα στον διαδικτυακό σωλήνα της καρδιάς μας από influencers, beauty bloggers κτλ. Αν δεν έχεις δει, πως γίνεται το σωστό το make up με το μπλάκεντεκερ, τότε κάψε τα υπάρχοντα σου κι ανέβα στο βουνό, να ξεκινήσεις διαλογισμό γιατί το παραπάνω δεν χωνεύεται και θα σε συνοδεύει όλη σου τη ζωή. H εργαζόμενη μάνα, τώρα δικαιώνεται. 

ΜΕΤΕΧΝΙΟ- “Hey Panos…”

Αν θες να μάθεις τι είναι τελικά η ζωή, βάλε ακουστικά, κάτσε αναπαυτικά και ρούφα γνώση. Μάθε για την τέχνη της ζωής και τις επιλογές που όλοι οφείλουμε να κάνουμε, για το αμάξι του Panos, την προσφορά και για το τέλος.  Αν το δεις ανάποδα, βγάζει περισσότερο νόημα.

Bonus: Τα Καμένα Βούρλα από ψηλά

Τι γιατί; Γιατί έτσι!

Έχουμε αφήσει κάποια classics εκτός, σαν τη ρουκέτα της Φρικαντέλα, πιο πολύ γιατί θέλουμε να σας προκαλέσουμε, να μας γράψετε τα δικά σας παρανοϊκά λατρεμένα videos από το YouTube στα σχόλια. Σε αυτόν τον μαραθώνιο καψίματος, δεν είμαστε μονάχοι.