O έρωτας εκτός από χρόνια, δεν κοιτά ούτε φιλίες. Από τη ζωή βγαλμένα είναι όσα γράφουμε κι αν δεν μας πιστεύεις και νομίζεις πως μόνο εμείς οι άσημοι κι οι πληβείοι την πατάμε, τσέκαρε τις φωτογραφίες των διασήμων, που την πάτησαν με τους καλύτερους τους φίλους και δεν το μετάνιωσαν στιγμή.

Justin Bieber and Hailey Baldwin

Είχαν γνωριστεί το 2009 στα παρασκήνια τηλεοπτικού show, ωστόσο ξεκινήσαν να βγαίνουν το 2016, μέχρι το 2019 που περάσανε την κουλούρα.

Courtney B. Vance and Angela Bassett

Ήταν συμμαθητές κάπου στο τέλος της δεκαετίας του 80, αλλά ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα κάποια χρόνια αργότερα.

Mila Kunis and Ashton Kutcher

Αντάλλαξαν το πρώτο φιλί τους στη μεγάλη οθόνη κι έκτοτε γίνανε τα καλύτερα φιλαράκια, μέχρι το 2012 που ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα κι εκείνοι την άνοιξαν.

Ozzy Osbourne and Sharon Osbourne

Γνωρίστηκαν το 1970, όταν η Sharon ήταν 18 χρονών. Όταν οι Black Sabbath διώξανε τον Ozzy από το συγκρότημα, εκείνος την προσέλαβε σαν μάνατζερ, όμως σύντομα το ρομάντζο τους ξύπνησε κι είναι ακόμη ζωντανό.

Shawn Mendes and Camila Cabello

Γνωρίστηκαν το 2014 και ταιριάξανε τα δυο τους σα φίλοι. Γίνανε κολλητοί κι ήρθε ο Ιούλης του 2019 για το πρώτο τους δημόσιο φιλί. Έπειτα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

David Foster and Katharine McPhee

Στην 5η σεζόν του American Idol ήρθαν σε επαφή. Μείνανε 11 χρόνια φίλοι μέχρι το 2017 που ξεκίνησαν να βγαίνουν σα ζευγάρι.

Kim Kardashian and Kanye West

Η πρώτη γνωριμία έγινε το 2002. Το 2009 σκάσανε μύτη τα πρώτα δημοσιεύματα, ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι τα δυο μας παιδιά. Το 2012 η σχέση επιβεβαιώθηκε και δυο χρόνια μετά ήρθαν σε γάμου κοινωνία.