Το να μεγαλώνεις, είναι χάλια. Προφανώς, όποιος βρεθεί να πει κάτι διαφορετικό, απλά λέει ψέματα στον εαυτό του, γιατί ντρέπεται να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα.  Όχι, γκρινιάρη αναγνώστη που είσαι έτοιμος να μας την πέσεις, δεν σημαίνει ότι σταματάμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, επειδή γερνάει το φυσικό σώμα. Σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, όπως και να το κάνεις, νοσταλγείς την εποχή που έβλεπες άσπρη τρίχα στην κεφαλή και έλεγες πως είναι καλοτυχία.

Επίσης, θες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να μετράς ακόμη σπυράκια, αντί για ρυτίδες έκφρασης, όπως τις λέει η μάνα σου. Το σκέφτεσαι και λες ας πάει και το παλιάμπελο, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Μπαίνεις στο ίντερνετ, να χαζέψεις καμιά μαλακία και τσουπ, σου εμφανίζονται ειδήσεις για αυτούς τους καταραμένους τύπους, που δεν μεγαλώνουν ποτέ και θα πεθάνουν νέοι οι άτιμοι. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, αναφωνείς αλλά βρικόλακες, βαμπιρέλοι και βαμπιρέλες, πως τους λένε.

Αν δεν μας πιστεύεις, πάρε μαντήλι κεντητό να κλάψεις μαζί μας με στυλ, με τους παρακάτω αγέραστους!

Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ, είναι πια 55 ετών. Σηκωθείτε από τις καρέκλες που αναποδογύρισαν όταν πέσατε, είναι αλήθεια. Κι ενώ εσύ στα 55, θα μοιάζεις με τον θείο σου τον Παντελή στο πιο μαλακομπουκωμένο, αυτός μοιάζει με πίνακα, που θα ζήλευε και ο Ντόριαν Γκρέι, προτού αποτρελαθεί.

Γουίλ Σμιθ

Από όταν βγήκε ο “Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ”, έχουν περάσει 29 χρονάκια. Για εμάς, γιατί για τον Γουιλ Σμιθ (51 ετών) άντε να περάσανε 29 μήνες. Και αυτοί με το ζόρι. Κι όσο και αν ψάχνουμε στο ίντερνετ, αν έχει πιει το αίμα χιλίων παρθένων μια νύχτα με πανσέληνο, τόσο δεν βρίσκουμε τίποτα. Θα βγει σύντομα και το καινούριο “Bad Boys, να απογίνουμε.

Ελάιζα Γουντ

Με τον Ελάιζα (38 ετών) γνωριστήκαμε, όταν έκανε τον Φρόντο στον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”. Ήταν το 2001 και πηγαίναμε σχολείο. Ο Ελάιζα μόλις το είχε τελειώσει, καθώς ήταν 20. Σήμερα αυτόν τον ζητάνε από όλα τα σχολεία της οικουμένης πίσω, γιατί τον παιρνάνε για ανήλικο και εμάς τα λυκειόπαιδα, μας απευθύνουν τον λόγο με την προσφώνηση κύριε και μας δίνουν τη θέση τους στα λεωφορεία.

Ριζ Γουίδερσπουν

– “Ριζ ήρθαν τα παιδιά από το κολλέγιο να πάτε στον χορό της αποφοίτησης;”.  – “Μαμά είμαι 43 χρονών!”.  Αυτή θα μπορούσε να είναι μια τυπική συνομιλία στο σπίτι των Γουίδερσπουν, μιας και η Ριζ έχει καρμπονιαστεί, από εκείνο το επεισόδιο που έκανε την μικρή αδερφή της Ρέιτσελ, τότε που τα μπουζούκια στην Ελλάδα, δούλευαν εφταήμερο.

Τζάρεντ Λέτο

Από όταν ο Χοακίν ο Φίνιξ, τερμάτισε τον Τζόκερ δεν είναι ένας, μήτε δυο, αυτοί που την πέφτουν στον Τζάρεντ τον Λέτο, ότι και καλά δεν τα είπε στο Suicide Squad τόσο τζοκερικά. Ο Τζάρεντ, μας γράφει όλους στο Όσκαρ του και συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες του, που μοιάζει σαν εκείνο τον μυστηριώδη φοιτητή που γούσταρε η Αγγελικούλα που σου είχε πάρει την καρδιά στο Πανεπιστήμιο και κάνεις ρόκα σου, σαν καλή μπουρού. Κι ας είναι 47, μα τον Τουταχή!

Ίαν Ζίριγκ

Τούτος, είναι ο γιος του τύπου, που έπαιζε τον Steve Sanders στo “Μπέβερλι Χιλς” το παλιό, του ’99 και τώρα στο καινούριο, παίζει το ρόλο του πατέρα του. Τι όχι; Τι πάει να πει, είναι ο ίδιος; Eίναι 55 χρονών; Τι μας κρύβουν διάολε;

Τζίμ Πάρσονς

Αν νομίζεις ότι ο Sheldon Cooper είναι ακόμη παιδί θαύμα, κούνα που σε κούναγε καημένε! Είναι σε ηλικία σύνταξης (46 ετών) σχεδόν, παρότι του ζητάνε ακόμη ταυτότητα στα καζίνα, γιατί φοβούνται μπας και τους κλέψει μια ανήλικη ιδιοφυία.

Χάλι Μπέρι

Χάλι, θα ήθελα εδώ να σου ξομολογηθώ δημοσίως, τον καψουροντουβρουντζά μου. Βέβαια σκέφτομαι ότι σε λίγα χρόνια, εγώ θα είμαι σταφιδιασμένος και εσύ θα με παρατήσεις, για κάποιο μανάρι νεότερο. Επομένως, φοβάμαι πόσο θα κρατήσει αυτό, το αναμεταξύ μας; Άλλωστε εσύ, να μεγαλώσεις αποκλείεται. Τόσα χρόνια (53 ετών) λες και μπήκες στην παγοκάψουλα του “Demolition Man”, ένα πράγμα.

Bonus ελληνική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης (47 ετών) άντεξε. Ναι, άντεξε και Ψινάκη και δισκογραφικές και αδικίες στη Eurovision και Voice και Χ Factor και δεν συμμαζεύεται. Στον χρόνο, θα κώλωνε; Τι κι αν από το 1992 πέρασε ένα τέταρτο του αιώνα και βάλε, όλες θα δίνανε και το νεφρί τους, για να τους φτιάξει μακαρόνια με κιμά.

Αυτή η λίστα είναι προφανώς ατελείωτη και έχουμε χρέος στην ανθρωπότητα, να την εμπλουτίσουμε με τα σχόλια σας και να την παραδώσουμε στις επομένες γενιές, ώστε να γνωρίζουν την αλήθεια. Είναι όλοι τους βαμπίρ!