Σαν βγεις στον πηγαιμό για το Burger Fest, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος.  Στις 13-14-15 και 20-21-22 Σεπτεμβρίου, απλώς ακολουθήστε τη μυρωδιά, θα σας οδηγήσει στο Αμαξοστάσιο, στο Γκάζι. To Βurger Fest υπ’ αριθμόν 4, ανοίγει τις πύλες του και καλεί όλους τους μπεργκεροφάγους τούτης της χώρας, για να μασαμπουκώσουν, στην μεγάλη γιορτή του!

Αλλά αρκετά με τα εισαγωγικά, αλλού είναι το ζουμί παιδάκια. Όχι στο μπιφτέκι ρε Σατανά! Ντάξει και στο μπιφτέκι, αλλά πιο πολύ στο διαγωνισμό που πρέπει να στήσει κάθε καλοφαγάς που σέβεται τον εαυτό του. Δηλαδή να μαζέψει τα κολλητάρια του και να προσπαθήσουν, να δοκιμάσουν, όσα περισσότερα από τα καλύτερα burgers της πιάτσας μπορούν. Μη σκιάζεσαι και μη φοβάσαι κανέναν! Η ΑΛΦΑ θα ‘ναι εκεί στο πλάι σου και θα έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι τις μπύρας. Μην γκρινιάζεις ακόμη δεν αρχίσαμε. Θα έχει από όλα τα καλά. Και ΑΛΦΑ Lager και Weiss και Χωρίς να πιεις και να γουστάρεις!

Να μείνουμε στα δικά μας τα διαγωνιστικά, τα σωστά τα πρόστυχα! Πάρε χαρτί και γράφε τι να θυμηθείς να μην ξεχάσεις. Πρώτον και σημαντικότερον, η προετοιμασία είναι το παν! Πώς θα πας σε ολάκερο φεστιβάλ φαγητού, αν προηγουμένως δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα; Να κάνεις τις ψαχτικές σου για αρχή να δεις ποιοι θα ναι εκεί και πότε. Το ξέρεις ας πούμε ότι θα είναι εκεί και ο Χοντρός και το Μπές στο Ψητό, το Burger AP, το Big Kahuna και το Μπαρ Μπε Κιου; Για αυτό είμαστε εδώ του λόγου μας για να το μάθεις!

Η προετοιμασία όμως, δε σταματά στις ψαχτικές. Έχει και άλλα πραγματάκια να τσεκάρεις. Να είσαι άνετος, T-shirtάκι, βερμουδίτσα μιας που τραβιέται με τον καιρό και αθλητικό παπουτσάκι θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς απερίσκεπτος στα του φαγητού και της μπύρας, που μας ενδιαφέρουν άλλωστε και όχι στο ότι με χτύπησε το παπούτσι και στο παντελόνι που με στενεύει! Πράγμα δεύτερο, υψίστης σημασίας. Πηγαίνεις από νωρίς φιλαράκι, δεν το αφήνεις τελευταία στιγμή. Έτσι και την μπεργκεράρα σου θα φας, δίχως ουρές και υπομονή και θα πιεις και την μπυρίτσα σου παγωμένη. Επειδή είσαι αλάνι, θα μάθεις και πώς σερβίρουν την ΑΛΦΑ Weiss, γιατί να ξέρεις, πως στην απλότητα κρύβεται η απόλαυση. Μην το κουράζεις και πολύ το μυαλουδάκι σου. Το φαγητό σου, η ΑΛΦΑ σου. Νέτα σκέτα και κατανοητά.

Πάμε τώρα λοιπόν στο κυρίως πιάτο. Πάρε χαρτοπετσετούλα, γιατί θα σου χρειαστεί με τέτοιες λιχουδιές τριγύρω. Εδώ υπάρχει πράγμα που σαλεύει, φρέσκο και μυρωδάτο. Θα σου σπάσει τη μύτη, μα εσύ οφείλεις να ανταπεξέλθεις. Τρως και δοκιμάζεις με σύνεση, αν βάλεις και καμιά ”τρικλοποδιά” στα φιλαράκια σου, στη συγχωρούμε στο βωμό του παιχνιδιού. Μιλάμε για κανένα τρικ, καμιά απάτη της κακιάς ώρας, ώστε να επωφεληθείς και να τους νικήσεις. Θα τους δείξεις εσύ, θα δουν τι θα πάθουν τα γατάκια που σε αμφισβήτησαν! Να έχεις πρόγραμμα. Αυτό είναι το βασικότερο. Μη μου τα burgers τάρατε, που λένε! Για τις μπύρες δεν ανησυχώ, όσο υπάρχει ΑΛΦΑ, υπάρχει ελπίδα. Κάνε τα κουμάντα σου και κατηφόρισε στο Παλιό Αμαξοστάσιο. Και αν δεις κανένα κουτάκι γυρισμένο ανάποδα, μη στραβώσεις. Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς!