Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει μπόλικη δουλειά ευτυχώς επομένως ο ελεύθερος χρόνος έχει την δική του, ξεχωριστή αξία, στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Για αυτό ακόμη και το σκρολάρισμα στο instagram χαζεύοντας stories, έχει την δική του αξία. Σε χαλαρώνει και εκτονώνει όλη την πίεση που τρως σε πρώτη ευκαιρία!

Έτσι λοιπόν όταν ανάμεσα σε καλοποζαρισμένες φωτογραφίες και γνωμικά που διψούν για likes και followers συναντάμε και έναν πιο ιδιαίτερο λογαριασμό τότε κρυφο-χαμογελάμε! 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το λοιπόν o ”Peterpicksuptrash” λογαριασμός, στον οποίο ο φίλος μας ο Peter μαζεύει σκουπίδια από σημεία που δεν πρέπει να βρίσκονται. Πλάι σε κάδους, ενώ εκείνοι δεν έχουν γεμίσει, στα πεζοδρόμια της πόλης και όπου βολεύεται δυστυχώς κάθε ασυνείδητος συμπολίτης αυτού του κόσμου που μας επιβαρύνει με τα σκουπίδια του, αδιαφορώντας για το περιβάλλον και τους βασικούς κανόνες υγιεινής!

Ο λογαριασμός έγινε viral και εμείς στηρίζουμε όσους σε έξυπνο τρόπο μας φέρνουν κατάματα με την σκληρή καθημερινή αλήθεια του βιώνουμε. Τσεκάρε άφοβα και εσύ μαζί μας! Και θυμήσου, την επόμενη φορά, ρίξε τα σκουπιδάκια στον κάδο! Εύκολο είναι!