Η ιστορία του Bryon Windner είναι συγκλονιστική και ιδιαίτερη. Πρώην skinhead και μέλος νεοναζί ομάδων, υπήρξε ένας έφηβος που διψούσε για βία και για 16 ολόκληρα χρόνια κύρηττε μίσος και τραμπούκιζε όσους διαφωνούσε. Ίδρυσε την Vinlanders Social Club οργάνωση μάλιστα η οποία ήταν μια από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες οργανώσεις skinheads στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Απέκτησε το παρατσούκλι πίτμπουλ λόγω της αγριότητας του. Το 2006 αφού παντρεύτηκε και έκανε το 1ο του παιδί αποφάσισε να ξεμπλέξει από όλα αυτά, όμως η απόφαση του μόνο εύκολη δεν υπήρξε. Απειλές θανάτου, επιθέσεις σε αυτόν και την οικογένεια του, ενώ κάνεις δεν τον προσλάμβανε λόγω των τατού μίσους που κάλυπταν το πρόσωπο του. Η γυναίκα του απευθύνθηκε για να τον βοηθήσει Daryle Lamont Jenkins, έναν αντιρατσιστή ακτιβιστή που τους έφερε σε επαφή με το Southern Poverty Law Center. Τα μέλη της οργάνωσης απεφάνθησαν ότι ο Windner ήταν έτοιμος και απόλυτα ειλικρινής στην θέληση του να επανενταχθεί πλήρως! Τότε λοιπόν σε συνεργασία με πλαστικό χειρουργό και έναν ανώνυμο δωρητή που χάρισε 35000$ για την επίπονη διαδικασία αφαίρεσης των τατού με λέιζερ.

Η διαδικασία κράτησε πάνω από 1μιση χρόνο και μόνο εύκολη δεν ήταν. Είχε πόνο, καψίματα, πρηξίματα και ουλές, ενώ ο Bryon έγινε βασικό θέμα του ντοκιμαντέρ Erasing Hate. O Bryon κάλυψε όλα τα τατού του και ελπίζει η ιστορία του να εμπνεύσει και άλλους που έχουν βρεθεί στην αντίστοιχη με την δική του θέση.  Όπως δήλωσε και ο ίδιος “Πριν πετάξεις την ζωή σου στα σκουπίδια, καλό είναι να ξέρεις πως το μίσος έχει συνέπειες”.

Δείτε την μεταμόρφωση του: