Εδώ ήμασταν και τα λέγαμε λίγες ώρες πριν για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στα ζώα, στην φτωχή μα καθόλου τίμια απέναντι στους μικρούς μας φίλους Ελλαδίτσα. Προφανώς η ηλιθιότητα δεν είναι ίδιον της φυλής μας καθότι, δεκάδες παρόμοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο.

Πάρε για παράδειγμα 2 τουρίστες σε ζωολογικό πάρκο του Πεκίνου, οι οποίοι ενοχλήθηκαν εμφανώς που τα pandas άραζαν την πέτσα τους, δίχως να κάνουν κάτι διασκεδαστικό και αποφάσισαν να τους πετάξουν πέτρες για να τα ξεκουνήσουν.

Βλέπεις τι το διασκεδαστικό θα είχε μια φωτογραφία με ένα panda που απλά αράζει. Για αυτό προτίμησαν να φερθούν σε αυτό το σύμβολο ειρήνης και φιλίας του κινεζικού πολιτισμού, σαν το απεχθές έθιμο που υπήρχε στην χώρα μας όταν βαρούσαν το ντέφι σε άμοιρες αρκούδες για να χορέψουν προς τέρψιν του φιλοθεάμονος και ηλίθιου κοινού.

To video ανέβηκε στο Weibo, την κινεζική εκδοχή του twitter και έγινε viral σε λίγα λέπτα, συγκεντρώνοντας κύματα διαμαρτυρίας! Eμείς είμαστε με τον Meng Da, όπως ονομάζεται το αξιαγάπητο panda πάντως να ξέρετε! Κάποια στιγμή θα τον αλλάξουμε τον κόσμο και θα φερόμαστε με τέτοιο τρόπο που αρμόζει και αξίζει στα ζώα!