Έχω ένα φιλαράκι του λόγου μου, ξενιτεμένο στας Αγγλίας που πριν καιρό μου είχε προτείνει να ακούσω τον Curtis τον Harding . Αφού το έλιωσα στον υπολογιστή μου, έκανα την χάρη στον εαυτό μου και τσίμπησα τον πρώτο του δίσκο, με τον άκρως επεξηγηματικό τίτλο ”Soul Power” σε βινύλιο, για να τον ακούσω όπως του αξίζει.

Ακόμη και σήμερα όταν κάνω λίστες με τους δίσκους της δεκαετίας του 2010 πάντα συμπεριλαμβάνω το πόνημα του κυρίου Harding σε αυτά. Άλλωστε μιλάμε για τον καλύτερο εκφραστή αυτού που καλούμε soul man. Στην κληρονομιά του James Brown επάνω, σε μια αληταμπούρικη βερσιόν του Lenny Kravitz, που δεν κρύβει την αγάπη στα blues του μεσονυχτίου και την κιθαριστική ευφυία του Hendrix θα συναντήσεις τον Curtis Harding! Όταν έμαθα το λοιπόν ότι θα μας επισκεφθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου στο Roof Stage του Gazarte, κατουρήθηκα από την χαρά μου σχεδόν!

Βλέπεις το παλικάρι μας δεν μας απογοήτευσε ποτέ, μιας και ο δεύτερος δίσκος του Face the Fear συνέχισε εκεί που σταμάτησε ο πρώτος. Πήγε soulαριστός που λεν και στο χωριό μου, με τραγουδάρες μετατρέποντας τον Curtis στο best thing της μουσικής του πιάτσας.

Ανυπομονούμε το λοιπόν να συρθούμε γονατιστοί εις την ταράτσα του Gazarte και να απολαύσουμε μια συναυλία, από αυτές που θυμηθείτε με, θα λέμε μετά από χρόνια πως ήμασταν εκεί, μοστράροντας φωτογραφίες και εισιτήρια. Όταν θα παίξει τα ”Next Time”, ”Keep on Shining”, ”Need your Love”, ”Ι need a friend” θα μπορώ να σας συλλάβω, γιατί είναι βέβαιο πως θα μου κλέψετε τις χορευτικές φιγούρες!