Ανέμελοι ήμασταν και πλέκαμε κοτσίδες όταν έσκασε η ανακοίνωση για το Unite with Tomorrowland και το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που θα προσγειωνόταν στην Αθήνα στις 27 Ιουλίου. Που θα γίνει; Στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στην περιοχή του Ελληνικού. Το βράδυ του Ιούλη λοιπόν ο χώρος θα ντυθεί στα χρώματα του Tomorrowland και το έδαφος θα υποδεχτεί κύματα ποδοβολητών και χοροπηδητών!

Ας πάμε στο προκείμενο όμως: Τέσσερα θαυματουργά βαγόνια του Amicorum Spectaculum εί

ναι έτοιμα να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι κατευθυνόμενα προς τους μυστηριώδεις ορίζοντες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας. Φέρνοντας αυτό το μαγευτικό θέαμα, το UNITE With Tomorrowland θα αποτελέσει ένα υπέροχο καλοκαιρινό gathering. Οι επισκέπτες του μπορούν να βουτήξουν σε έναν μαγικό κόσμο με ένα μεγάλο DJ line-up επί σκηνής που δεν υπάρχει κορμί να μην χορέψει στον τρελό του ρυθμό.

Και εκεί που είχαμε τρελαθεί και μετράγαμε τις μέρες σαν φαντάροι για να φτάσει η ημερομηνία, μας τα έσκασε το Line up και μας τρέλανε περισσότερο. Πάρε χαρτί και γράψε φίλε προβοκάτορα όλους όσοι θα συμμετέχουν στην μεγαλύτερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής σε όλο τον κόσμο. Γίνε μέρος της μαγείας που φέτος καταφτάνει στην Ελλάδα! Το μενού θα χει και Junior Pappa και τους Playmen και CJ Jeff και Mad M.A.C. Την αφρόκρεμα δηλαδή των Ελλήνων Djs που έχουν φτιάξει μια σκηνή τούμπανη που ‘ναι το speak of the town που λένε στα εγγλέζικα και οι σπουδαγμένοι! Για αυτό λοιπόν θα πάμε και εμείς από νωρίς, να γουστάρουμε Non stop. Λίγο μετά η ηλεκτρονική σκυτάλη (το πιάσατε το ευφυές μουσικό-αθλητικό υπονοούμενο βρε σατανάδες) θα πάρουν οι Ολλανδοί W & W ένα από τα πιο hot ευρωπαϊκά acts της φάσης! Το album τους “Impact” μνημονεύεται ως ένα από τα καλύτερα του είδους με ένα ευρύ φάσμα επιρροών, από τα μελωδικά στοιχεία της trance μέχρι την ένταση της electro και του house, για να δημιουργήσει έναν μοναδικό και γεμάτο ενέργεια ήχο, που δεν θα αφήσει κανένα στην θέση του!

Επόμενος; Ο κύριος Nicky Romero. Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από “παιδί-θαύμα” της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και ιδρυτής μιας εταιρείας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής και συλλέκτης βραβείων ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτό τον χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία. Όταν παίξει το ‘‘Toulouse” θα καταλάβετε γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του.

https://www.youtube.com/watch?v=KrVC5dm5fFc

Και πάμε τώρα στον Headliner της βραδιάς τον ένα μοναδικό, τιτανομέγιστο, ένα από τους πενταδάκτυλους καλύτερους DJs της εποχής μας. Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά από εδώ ο κύριος Armin Van Buuren. Θα μας επισκεφθεί λοιπόν για να παίξει ζωντανά το set του, αποδεικνύοντας πως οι τίτλοι που τον συνοδεύουν μόνο τυχαίοι δεν είναι. Σας δίνω ένα λόγο να έρθετε!

 Mε tailored line-ups για Ισπανία, Μάλτα, Πορτογαλία και Ελλάδα το Unite with Tomorrowland έρχεται στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στις 27 Ιουλίου, και εμείς αδημονούμε για την μεγαλύτερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής που έχει υπάρξει στην χώρα! Πάνω από 14 εκατομμύρια καταναλωτές ηλεκτρονικής μουσικής σε όλο τον κόσμο το συνιστούν άλλωστε! Να τους εμπιστεύεσαι!

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP).
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.tomorrowland.com & www.viva.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)