Ένα νέο μουσικό φεστιβαλάκι θα παίξει μπαλίτσα στο Piraeus 117 Academy & στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 3 μέχρι τις 6 του Ιούλη! Μιλάμε φυσικά για το Urban Athens Fest, το οποίο θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής.

H φάση είναι λίγο Greek Underground Revolution δηλαδής για να καταλαβαινόμαστε! Πάρε χαρτί και γράφε λοιπόν: Τετάρτη 3 του Ιούλη, έχουμε Λεωνίδα Μπαλάφα, Active Member πριν την συνάντηση των γιγάντων Παύλου Παυλίδη (μαζί με τους Β Movies) και Γιάννη Αγγελάκα (μαζί την μπάντα του 100°C). Όλοι θα είναι εκεί για να μετατρέψουν τη βραδιά σε μια ηχητική έκρηξη γεμάτη συναισθηματική ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό.

Συνεχίζουμε την Πέμπτη σε hip hop μονοπάτια. Μια σκηνή που βράζει και φτύνει ρίμες προς πάσα κατεύθυνση. Nerom λοιπόν, Cypher Pool & Regular, o Hatemost των Βήτα Πεις, οι Tsaki-Joker/Two Face YM BDC, οι Social Waste και ο Τζαμάλ θα ριμάρουν όπως πρέπει, βάζοντας φωτιά στο βράδυ μας!

Παρασκευή 5 του Ιούλη, θα ναι μια βραδιά τομή ανάμεσα στο Hip hop των Muddy Vibez, Tiny Jackal, TWINSANITY, Fer De Lance, Zoro & Buzz και Βέβηλου και την ροκ ψυχεδέλεια των Half Gramme of Soma και Naxatras. Η βραδιά θα ξεκινήσει στο Piraeus Academy ώστε να καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τεχνόπολη, αγκαλιασμένοι σε μια ιδιαίτερη νύχτα με μπροστάρη έναν από τους πιο εμβληματικούς Mcs της χώρας τούτης.

Το Urban Athens Fest θα ρίξει αυλαία το Σάββατο με το σκληρό ροκ και το Heavy metal να χει την τιμητική του. Automaton λοιπόν, Enemy of Reality, Foray Between Ocean, Acid Death, POEM, Nightstalker και οι κοσμογυρισμένοι Septicflesh θα αναλάβουν την κατεδάφιση, καθώς θα παίξει μπολικο headbanging, riffs που στάζουν ατσάλι, growls και moshpits δίχως αύριο. Εμείς θα πιάσουμε στασίδι εκεί, ελάτε να κάνουμε παρέα!

H φωτογραφία του κειμένου είναι της Χριστίνας Αλώση.