Χαζεύοντας λίγο στον ελεύθερο μας χρόνο πέσαμε πάνω στην ιδιαίτερη ομολογουμένως περίπτωση του Omar από το Austin. Ο Οmar ζει στην Αμερική και εργάζεται ως οικοδόμος στον τομέα των κατασκευών. Είναι σύζυγος και πατέρας και δεν είχε καμία μα καμία σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: faceboo, instagram και τα λοιπά.

Ώσπου μια μέρα, μίλησε με την κόρη του και θέλησε να μάθει πως γίνεται κάποιος influencer. Η κοράκλα του τα εξήγησε ωραία και ο φίλος μας Omar, αντιλήφθηκε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά και μπορεί να γίνει και εκείνος διάσημος στο Instagram δίχως πολύ κόπο. 

Έτσι λοιπόν στις 4 του Μάη αποφάσισε να ανοίξει τον δικό του insta λογαριασμό και να αποδείξει στην πράξη όσα έμαθε.

Ο συμπαθέστατος Omar, φαίνεται πως ήταν γεννημένος influencer γιατί σε ένα μήνα και κάτι ψηλά, μάζεψε όχι έναν, όχι δύο αλλά 333000 followers. 

Έτσι απλά λοιπόν κέρδισε άπειρους φίλους, οι οποίοι τον αποθέωσαν για τον εμπνευσμένο αν μη τι άλλο λογαριασμό του, γεμάτο με τις μικρές χαρές στην ζωή ενός ανθρώπου που ασχολείται με τις κατασκευές. 

Εμείς του στείλαμε ένα γράμμα να μας μάθει μπαλίτσα ο άρχοντας, να πιάσουμε σε κανά δίμηνο το ένα μύριο followers και να είμεθα famous!