Καλοκαιράκι πια και η κατανάλωση μπίρας και ποτών είναι στα φόρτε της, αντίστοιχα με την παρακολούθηση συναυλιών και μουσικών φεστιβάλ. Δεν είναι λίγες οι μπάντες που έχουν βγάλει το δικό τους ποτό και σε προσκαλούν να το δοκιμάσεις!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. AC/DC:

Πιο συγκεκριμένα οι τιτανομέγιστοι έχουν μια ωραιότατη μπίρα να ξεδιψάσεις βρε αδερφέ, ενώ για όσους δεν είναι μπυρόφιλοι υπάρχει η bourbon Cola επιλογή με 10 παραλλαγές κουτιών μάλιστα, στα σχέδια των εξωφύλλων των δίσκων των Αυστραλών πατεράδων της Hard Rock!

2.Motorhead:

To έτερο τοτέμ του σκληρού ήχου οι μπαμπάδες όλων μας, μα τον Lemmy έχουν το δικαίωμα να έχουν όσα ποτά θέλουν, εξ’ ου και η Road Crew & Bastard Lager Beer,  ένα ροζέ shiraz κρασί, μια βότκα και ένα single malt ουίσκι!

3.Μetallica:

Πώς να μην ζηλέψουν και να βγάλουν στην αγορά το δικό τους Blackened Whisky και την Enter Night μπίρα τους.

4. Iron Maiden:

Aπό κοντά και το αντίπαλον μεταλλικό δέος με την μπίρα Trooper να έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για fans και όχι μόνο.


5.Rolling Stones

Ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του επιλέγουν ένα κλασικό Merlot (Forty Licks) και όσοι καμώνονται τους γνώστες του κρασιού πρέπει να το δοκιμάσουν.


6. The Police

Aντίστοιχα O φίλος μας ο Sting και το γκρουπ του επιλέγουν το Synchronicity Syrah!

7. The Pogues:

Για τους fans του Ιρλανδέζικου Whisky οι φίλοι μου σκέφτηκαν για σένα πριν από σένα.

8. Rammstein 

Aπό την άλλη οι Γερμανοί το παράκαναν σαν τους Motorhead και εκτός από μπίρα, το ροζέ κρασί Rosenrot, έχουν βγάλει υπό το όνομα του συγκροτήματος ρούμι, βότκα και τεκίλα.


Bonus ελληνικό προϊόν:

Στην Ελλάδα ένα ουζάκι δεν έβγαλε κανείς, αλλά οι Rotting Christ έχουν την δικιά τους μπίρα για να μας κάνουν περήφανους εντός και εκτός συνόρων ξανά.