Ας πάρουμε ως δεδομένο, ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος της οικονομίας στηρίζεται στην καλά εκπαιδευμένη γυναικεία ανασφάλεια, που στόχο έχει την αιώνια νεότητα και ομορφιά, όπως τη φαντάζονται οι βιομηχανίες και που κατακτιέται με μπόλικες δίαιτες, ενέσεις, νυστέρια, κρέμες και όλα τα σχετικά. Να ξεκαθαρίσουμε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει αν αυτό την κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό της και τους γύρω της. Νταβατζίδες στη ζωή μας δεν θα γίνουμε, όμως ο αστερίσκος θα μπαίνει πάντα… τι απ’ όλα αυτά είναι πραγματική και τι κατασκευασμένη ανάγκη;

Η Brenda Stearns, έχει καταγωγή από το Μεξικό και εξαιτίας ενός λάθος αριθμού στο τηλέφωνο που κάλεσε, παντρεύτηκε τον άντρα στην άλλη άκρη του ακουστικού και τελικά, ζει στο Οχάιο. Η Brenda με τον σύντροφο της, μεγαλώνουν σήμερα 5 παιδιά και δείχνουν πανευτυχείς, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα.

Μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους, η Brenda συναντήθηκε με την κατάθλιψη. Το σώμα της, 3 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού δεν κατάφερνε να επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Το δέρμα της είχε μια όψη που δεν της άρεσε, μέχρι που αποφάσισε ότι η πραγματικότητα είναι μία: “Η πραγματικότητα είναι ότι το σώμα μου είναι ισχυρό και πανέμορφο. Δεν έχει σημασία πώς μοιάζει το σώμα μας αυτή τη στιγμή, είναι η στιγμή να γιορτάσουμε την ομορφιά μας”.

Αυτό που κατάφερε με τη δήλωση αυτή, είναι ακόμη μια στιγμή αποθέωσης της μητρικής ομορφιάς. Η Brenda, μετράει πάνω από 25.000 followers, με τις γυναίκες να την επιβραβεύουν διαρκώς για το θάρρος της, ζητώντας συμβουλές και προσωπικές της ιστορίες.

Η γυναίκα αυτή, ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της, αδιαφορώντας για αυτούς που θα ασχοληθούν με τις ραγάδες που το μόνο που προδίδουν είναι οι πέντε ζωές που έφερε στον κόσμο…