Με κύρια συστατικά το Χόλιγουντ του ’69 και τις μαζικές δολοφονίες της οικογένειας Μάνσον, η 9η ταινία του Ταραντίναρου είναι πανέτοιμη και σου ‘χουμε και το τρέιλερ φίλη Προβοκατόρισσα και φίλε Προβοκάτορα. 

Ο Ντι Κάπριο, που λες, θα υποδυθεί τον Κλιφ Ντάλτον, πρώην αστέρα γουέστερν, που προσπαθεί να επιστρέψει στο Χόλιγουντ, ενώ ο Μπραντ ο Πιτ τον Κλιφ Μπουθ, τον κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Κλιφ στις ζόρικες σκηνές.

«Και οι δυο αγωνίζονται να πετύχουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια. Όμως ο Ρικ έχει δίπλα του μία διάσημη γειτόνισσα, τη Σάρον Τέιτ», προσθέτει ο Ταραντίνο.

Ο σκηνοθέτης επίσης είχε δηλώσει πως το ντουέτο αυτό θα φέρει μνήμες κλασικού χόλιγουντ στην ταινία «Θα είναι σαν τους Πολ Νιούμαν-Ρόμπερτ Ρέντφορντ», κάνοντάς μας να την περιμένουμε πως και πως.

Μαζί τους θα ‘ναι και η Μαργκό Ρόμπι (υποδύεται την Σάρον Τέιτ), ο Αλ Πατσίνο, ο Λουκ Πέρι (στον τελευταίο δυστυχώς ρόλο της καριέρας του), o Ντέιμιαν Λιούις (ως Στιβ ΜακΚουίν), η Ντακότα Φάνινγκ, ο Εμίλ Χιρς, ο Μπρους Μπερν (στο ρόλο που αρχικά θα βλέπαμε τον μακαρίτη Μπαρτ Ρέινολντς), η Λίνα Ντάναμ, ο Ράφαλ Ζαβιερούκα (θα υποδύεται τον Ρόμαν Πολάνσκι), η Μάγια Χοκ, καθώς και πολλά reunions (Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν, Κερτ Ράσελ) μεταξύ άλλων συμπληρώνουν το λαμπερό «Χόλιγουντ».

Στη χώρα μας το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» θα κυκλοφορήσει τέλος του καλοκαιριού.