“Στη ζωή τα πιο ωραία πράγματα, δεν είναι πράγματα” έλεγε κάποτε ένα ρητό (ή μια διαφήμιση δεν θυμάμαι κιόλας μωρέ!) κι εμείς όχι μόνο το πιστεύουμε, αλλά θα στ’ αποδείξουμε και σήμερα μέσα απ’ αυτά τα 5+1 πιο ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ sites που βρήκαμε εκεί έξω και υπάρχουν για πολλά χρόνια. 

Πρόσεξε όμως. Μην πεις “Μα καλά ούτε το Provocateur έχει νόημα!“, γιατί θα πάμε στο site νούμερο 1 της λίστας και δεν θα μας την γλυτώσεις ούτε κι εσύ φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη.

Ξεκινάμε την μαγική μας περιήγηση;;;

1. Παναγία As A Service (Panagia.manatous.gr)

Θες ρε αδελφέ να ρίξεις τα μπινελίκια σου και να κατεβάσεις καντήλια και μητροπόλεις μ’ έναν λίγο πιο πρωτότυπο τρόπο; Ε, αυτό το site θα τ’ αγαπήσεις. Τα βήματα τρία: α) Κλικάρεις β) Κατεβάζεις μια Παναγία ή έναν Χριστό γ) Ηρέμησες.

2. Ρετιρέ, όταν το χρειάζεσαι (Retire.manatous.gr)

Και τώρα που έκλεισε το Μέγκα, μου λες τι θ’ απογίνουμε όλοι εμείς οι φανατικοί τηλεθεατές του Ρετιρέ; Έχουμε και γι’ αυτό μια λύση, μην μας αγχώνεσαι. Αυτό το site σώζει και καταστρέφει ζωές ταυτόχρονα λέμε…

3. Ξεμάτιασμα (Xematiase.me)

Μπορεί να μην είναι site, αλλά εφαρμογή που πρέπει να την κατεβάσεις στο κινητό σου, ωστόσο δεν γινόταν να μην βάλουμε μέσα και το ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα της γιαγιάς Τριγώνας, διάολε! Φτου, φτου, φτου, λοιπόν, κι έγινες περδίκι. 

4. Πάσχα Countdown (Pasxa.manatous.gr)

Ο ίδιος τύπος ή τύπισσα που σκέφτηκε τις παναγίες και το ρετιρέ, είχε μάλλον και τρελή αγωνία για το πότε έρχεται το Πάσχα κι έτσι δημιούργησε το “Πάσχα Countdown”. Κλίκαρε λοιπόν για να μάθεις κι εσύ σε πόσες μέρες, ώρες και δευτερόλεπτα θα φάμε και πάλι αρνάκι. Βασικά κοκορετσάκι. 

5. Στ’ @ρχίδι@ μας (starxidiamas.tumblr.com)

Έχει να ανανεωθεί καμιά τριετία τώρα, αλλά οι φανατικοί του θαυμαστές ακόμα το γκουγκλάρουν για να μάθουν τις πιο μπιιιιιιιιιιιιιιιιπ ενδιαφέρουσες ειδήσεις που παίζουν στη χώρα μας. Και στα… 

Βonus: Cat Bounce (cat-bounce.com)

Ναι, το ξέρουμε ότι δεν είναι ελληνικό, αλλά ρίξε ένα απλό κλικ και δεν θα χάσεις…