Γουστάρεις σκύλο ή γάτα; Γάτα είπες; (Αν είπες σκύλο, δεν μας ενδιαφέρει!). Ωραία. ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ;

Όχι, καθόλου τυχαία δεν ρωτάμε. Ρωτάμε ξεκάθαρα γιατί θα μπορούσες εύκολα να βρεθείς στη θέση της Μαρίγια και του Αλεξάντερ Δημήτριεβ. Ενός ζευγαριού που ζει στη γκαρσονιέρα του παρέα με τη γάτα τους. Τη μεγάλη γάτα τους! Το ΠΟΥΜΑ τους.

Δεν σου κάνουμε πλάκα. Βρήκαν στο ζωολογικό κήπο το Μέσι (το Πούμα!) παρέα με τ’ αδερφάκια του, το Σουάρεζ και το Νέιμαρ (!!). Μόνο που ο μικρός Μέσι, είχε προβλήματα υγείας κι ίσως να μην τα κατάφερνε να τη βγάλει καθαρή στο πάρκο. Κι ακόμα χειρότερα, επειδή ήταν μαθημένος να ζει με προστασία, δεν θα τα κατάφερνε κι αν τον άφηναν ελεύθερο στη ζούγκλα. Και τότε η Μαρίγια είπε (για πλάκα;): “Μπορούμε να τον αγοράσουμε;”

Οι άνθρωποι του πάρκου συμφώνησαν. Κι έτσι το ζευγάρι απέκτησε μια πολύ μεγάλη γάτα. Τη φρόντισαν και της πρόσφεραν ιατρική φροντίδα και χάδια. Σήμερα δηλώνουν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι με το πούμα τους.

Κι όντως, ο Μέσι δείχνει γλυκύτατο κατοικίδιο. Ωστόσο, ακόμη και τώρα, αν μας ρωτάς… Ε, θέλει πολύ μεγάλα κότσια να ζεις μαζί του. Δεν θέλει;

Η Μαρίγια κι ο Αλεξάντερ όμως, τα ‘χουν. Μπράβο παιδιά! Να τον χαίρεστε!