Έχουμε και λέμε. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θέλουμε δε θέλουμε θα αλλάξουμε χρονιά με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο και το τρελό του το παρεάκι. Έτσι μάθαμε από παιδιά και δεν αλλάζουν ρε φίλε τα ήθη και τα έθιμά μας από τη μια μέρα στην άλλη.

Λίγες ώρες προτού αλλάξουμε χρονιά, λοιπόν, εμείς μάθαμε την μυστική ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο φετινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και λέμε να στην παρουσιάσουμε και να στην αναλύσουμε.

Πάμε λοιπόν με σύστημα (4-2-3-1).

Τέρμα: Δημήτρης Σταρόβας (για ευνόητους λόγους)

Δεξί μπακ: Γεράσιμος Ανδρεάτος (πολλά τρεξίματα, δυνατό κορμί, γρήγορος και με μπόλικα όβερλαπ σε τραγούδια όπως “πάλι στη σκέψη της τρελής με βρήκε τ’ άστρο της αυγής ξενυχτισμένο”)

Αριστερό μπακ: Κάποιος μέτριος ημιδιάσημος με ημισυμμετοχή σε ημιδιάσημο τηλεπαιχνίδι.

Στόπερ: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (ψιλοαργός, με πιο λόου κομμάτια, αλλά τίμιος και μ’ αρκετές ανάσες σε “Έλα ψυχούλα μου” & “Και τι ζητάω”)

Στόπερ2: Μαριώ (αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού Γλυκερίας στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει)

Αμυντικό χαφ: Δημήτρης Μπάσης (δεν έχει χάσει Στην Υγειά μας, πάντα εκεί για ν’ ανεβάσει την ομάδα με προωθήσεις, βλέπε “τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμή δεν σκέφτηκα”)

Αμυντικό χαφ 2: Βασίλης Λέκκας ή κάποιος ράντομ ποιητής και συγγραφέας που ‘χει γράψει τραγούδια σε Δρογώση-Φάμελλο-Κότσιρα-Μαρίζα Ρίζου-Μουτσάτσου.

Δεξί εξτρέμ: Πάολα (ή κάποιος από τάλεντ σόου που μιμείται Σφακιανάκη ή Τερζή)

Αριστερό εξτρέμ: Ράνια Κωστάκη (ή μοντέλο ΕΚΠΛΗΞΗ που θα φέρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών, με καλό τελείωμα στο τσιφτετέλι)

Δεκάρι: Γιώργος Νταλάρας (διασκευάζει ακόμα και τραπ κομμάτια, βγάζει κλάμα και κερδίζει πολλά και σημαντικά φάουλ)

Σέντερ Φορ: Ποιος άλλος;;; Ο δικός μας, ο Κώστας ο Μακεδόνας. Δεν έχει χάσει ‘Στην Υγειά μας’ την τελευταία δεκαετία και παραμένει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Επίτιμος αρχηγός: Μίμης Πλέσσας (Με πάνω από 1000 αφιερώματα στ’ όνομά του!)

Αλλαγές:
Κώστας Καραφώτης
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Νατάσσα Μποφίλιου
Χρήστος Νικολόπουλος
Σπύρος Γραμμένος
Λάκης Παπαδόπουλος
Γιώτα Νέγκα
Παύλος Παπαδημητρίου
Οδυσσέας Ιωάννου

Μασκότ:
Λάκης Γαβαλάς