Χριστούγεννα: η εποχή του… τρεξίματος! Βόλτες, έξοδοι και επισκέψεις σε φιλικά σπίτια μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας μέσα στις ημέρες των γιορτών με αποτέλεσμα όταν έρχεται η ώρα του shopping να προσπαθούμε –ματαίως- να επιλέξουμε μέσα από τις χιλιάδες προτάσεις δώρων που έχουμε μπροστά μας!

Φέτος όμως σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση! Έχουμε επιλέξει για ‘σένα δέκα αχτύπητα δώρα που θα αφήσουν με το στόμα ανοιχτό τους τυχερούς παραλήπτες τους. Ιδανικά για φίλους που σε περιμένουν σπίτι τους μέσα στις γιορτές, για τους αγαπημένους σου συγγενείς ή ακόμα… και για ‘σένα τον ίδιο/την ίδια, καλύπτουν κάθε γούστο, «θέλω» και budget!

Τι λες, πάμε να τα δούμε;

1. Becoming: Η δική μου ιστορία

Ένα βιβλίο που προκάλεσε πάταγο και παράλληλα μια προσωπική, δυνατή αυτοβιογραφία από τη Michelle Obama, την πρώην «Πρώτη Κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, ικανό να εμπνεύσει. Ένας ασυνήθιστος και ειλικρινής απολογισμός από μια γυναίκα με ψυχή και περιεχόμενο που προσκαλεί τους αναγνώστες στον κόσμο μίας από τις πιο εμβληματικές γυναίκες της εποχής μας.

 

2. Guinness World Records 2019

Ποια είναι η δημοφιλέστερη εικόνα στο Instagram; Πόσα μαξιλάρια περιελάμβανε ο μεγαλύτερος μαξιλαροπόλεμος που διεξήχθη ποτέ; Τι απόσταση είχε το μεγαλύτερο ταξίδι με ποδήλατο που έγινε στην ιστορία; Αυτά τα μείζονος σημασίας ερωτήματα και άλλα πολλά θα απαντήσει η φετινή έκδοση του βιβλίου των ρεκόρ Guinness –ό,τι πρέπει για αξέχαστα Σαββατόβραδα σπίτι! 

 

3Σετ περιποίησης γενειάδας/μαλλιών 8-σε-1 Braun MGK3060

Με λεπίδες που παραμένουν κοφτερές εφ’ όρου ζωής και αυτονομία που φτάνει τη μία ώρα, το σετ της Braun έρχεται με οκτώ διαφορετικά εξαρτήματα για να προσφέρει έτσι πλήρη φροντίδα προσώπου, ακόμα και στους πλέον απαιτητικούς. Οι κεφαλές του πλένονται για κορυφαία υγιεινή, ενώ η ένδειξη LED ενημερώνει για τα επίπεδα της μπαταρίας του.

4. Επτά μείον ένα

Τι καλύτερο για φέτος για γιορτές από μια συναρπαστική περιπέτεια διά χειρός Arne Dahl; Ο μοναδικός Dahl, μετρ των αστυνομικών μυθιστορημάτων «ξαναχτυπά» με μια ιστορία στην οποία ο κυνηγός μετατρέπεται σε κυνηγημένο και η αλήθεια αλλάζει διαρκώς μέχρι να πάρει την τελική της μορφή. Δε θα σε αφήσει σε ησυχία μέχρι να το τελειώσεις!

5. Συσκευή μασάζ ποδιών με δόνηση Body Care BC-3050

Ένα πανίσχυρο εργαλείο που συνδυάζει τρεις τύπους θεραπειών προκειμένου να καταπραΰνει τον πόνο στα πόδια, να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος και να θεραπεύσει τυχόν παθήσεις, το BC-3050 διαθέτει τεχνολογία υπερύθρων, συνδυάζοντας τους κραδασμούς υψηλής συχνότητας με το σύστημα Acupressure, αναζωογονώντας τα πόδια.

6. Luigi Ferrero γυάλινο μπουκάλι λαδιού/ξυδιού σε μοντέρνο σχεδιασμό 2-σε-1

Ένα πανέξυπνο και συγχρόνως υψηλής αισθητικής gadget για το σπίτι και την κουζίνα από τον Luigi Ferrero. Το μπουκάλι λαδιού/ξυδιού δε θα «απογειώσει» μόνο τη διακόσμηση του πάγκου της κουζίνας σου, αλλά θα διευκολύνει σημαντικά τη ζωή σου και το μαγείρεμα χάρη στον πρακτικό και λειτουργικό σχεδιασμό του.

7. Γούρι μαξιλάρι δέντρο μεταλλικό χρυσό σε πράσινο βελούδο

Σε καλούν σε φιλικό σπίτι μέσα στις γιορτές: δε γίνεται να πας με άδεια χέρια, έτσι δεν είναι; Γιατί να μη δώσεις τις ευχές σου για τη νέα χρονιά στους φίλους σου με ένα υπέροχο και καλοφτιαγμένο διακοσμητικό δώρο; Το γούρι του 2019 από τη La Joie έρχεται σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου επάνω σε ένα πολυτελές μαξιλαράκι για μια χρονιά γεμάτη τύχη!

8. Συλλεκτικό Σημειωματάριο Moleskine – Athens 2018 World Book Capital

Ένα ιδιαίτερο σημειωματάριο για τους λάτρεις του χαρτιού, η εν λόγω πρόταση της Moleskine είναι πέρα για πέρα συλλεκτική. Ο σχεδιασμός της, βλέπεις, είναι εμπνευσμένος από την επιλογή της Αθήνας ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018, με την κουκουβάγια –σύμβολο της θεάς Αθηνάς- να κυριαρχεί σε έναν πανέμορφο συνδυασμό μπλε και κίτρινου χρώματος.

9. Barbatus Old School oil beard grooming pack

Ο άνδρας που ξέρει να περιποιείται το μούσι του, θα βρει στο grooming σετ της Barbatus το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσει την εμφάνισή του σε κορυφαία επίπεδα. Πρόκειται για το απόλυτο πακέτο ενυδάτωσης και περιποίησης για το μούσι, καθώς περιέχει χτένα και λάδι σε μία προσεγμένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας συσκευασία.

 

10. Κουτί δώρου με κρέμα χεριών και παραδοσιακό σαπούνι ελαιόλαδου

Το σετ κρέμας χεριών και παραδοσιακού σαπουνιού από ελαιόλαδο της Kalliston, θα χαρίσει στα χέρια σου απαλή και υπέροχη επιδερμίδα χάρη στα φυσικά συστατικά του. Το δε πανέμορφο κουτί στο οποίο έρχεται, το καθιστά ένα υψηλής αισθητικής δώρο που θα εκτιμήσουν άπαντες –σε βαθμό που θα… λυπηθούν να το χρησιμοποιήσουν!