Πόσα κλικμπέιτ άρθρα θα ‘χεις πετύχει στο διαδίκτυο με τίτλο “δείτε πώς είναι σήμερα”; Άπειρα, και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή φίλη Προβοκατόρισσα και φίλε Προβοκάτορα. Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές απ’ το Καφέ της Χαράς, το Κων/νου και Ελένης και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και λοιπά και λοιπά. Ωστόσο, για τους συμμαθητές του αγαπημένου μας Χάρι Πότερ έχουμε καιρό να μάθουμε νέα τους και αυτό είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλήθεια.

Γι’ αυτό κι εμείς είπαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να σου αποκαλύψουμε τι κάνουν και με τι ασχολούνται όλοι αυτοί οι γουάνα μπι μάγοι.

Για τσέκαρε. 

Joshua Herdman (Gregory Goyle)

Ο Josh Herdman, o oποίος υποδύθηκε έναν απ’ τους φίλους του Draco Malfoy, τον Gregory Goyle, σήμερα μοιράζει επαγγελματικά μπουνίδια. Δες κι εδώ, αν δεν μας πιστεύεις. 

Evanna Lynch (Luna Lovegood)

Για την ιστορία τώρα, η Evanna κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 15.000 υποψηφίους και στο τέλος πήρε τον ρόλο, παρόλο που δεν είχε εμπειρία με την ηθοποιία. Μετά τις ταινίες του Χάρι Πότερ, η ίδια έπαιξε σ’ άλλες 5 ταινίες. Σήμερα η Lynch συμμετέχει στο Dancing With The Stars.

Harry Melling (Dudley Dursley)

Ο Harry Melling, σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο και την τηλεόραση. Τελευταίες ταινίες που έπαιξε ήταν το “The Lost City of Z” και το “The Ballad of Buster Scruggs”.

Devon Murray (Seamus Finnigan)

Κι όμως. Όταν ο Devon πήρε τον ρόλο, δεν είχε ιδέα τι εστί Χάρι Πότερ, αν και ο ίδιος παίζει από τα 6 του σε ταινίες. Σήμερα το παλεύει ακόμα με τον κινηματογράφο, ενώ ασχολείται και επαγγελματικά με την ιππασία. 

Bonnie Wright (Ginny Weasley)

Η Bonnie μετά τον Χάρι Πότερ, πρωταγωνίστησε σε 13 ταινίες, ενώ ίδρυσε δική της κινηματογραφική εταιρεία όπου εργάζεται ως σκηνοθέτης, σκηνοθέτης και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών.

James and Oliver Phelps (Fred and George Weasley)

Τα δίδυμα Phelps συνεχίζουν να ασχολούνται με την υποκριτική, ενώ αυτόν τον καιρό θα τα δεις στην 3η σεζόν της σειράς “Κingdom”.

Stanislav Yanevski (Viktor Krum)

Aπ’ ότι φαίνεται έχει σταματήσει να ασχολείται με τις ταινίες από το 2011. 

Sean Biggerstaff (Oliver Wood)

Συνεχίζει κανονικά με την υποκριτική, χωρίς όμως να ‘χει κάνει το μεγάλο “μπαμ” μέχρι σήμερα.

Luke Youngblood (Lee Jordan)

Στα 32 του ο Luke Youngblood έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε 10 τηλεοπτικές σειρές (όπως το “Glee” και το “Lie to Me”) και σήμερα θα τον δεις στο “Galavant”. Επίσης εργάζεται και στο θέατρο, ενώ ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι. 

Hugh Mitchell (Colin Creevey)

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 16 ταινίες και σειρές. Επίσης είναι συνθέτης, τραγουδιστής και φωτογράφος.

Matthew Lewis (Neville Longbottom)

Ο τελευταίος μεγάλος ρόλος του ήταν στο “Me Before You”, ενώ παράλληλα δουλεύει για λογαριασμό των Studios της Universal.

Tom Felton (Draco Malfoy)

Aπό γνωστές σειρές, ο Tom Felton έχει παίξει στο Origin, μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, ενώ έχει βγάλει και δυο άλμπουμ σαν τραγουδιστής.

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

10 σκληρές αλήθειες για τον Χάρι Πότερ

Οι λεπτομέρειες στις ταινίες του Χάρι Πότερ που ποτέ δεν πρόσεξες

Δεν θέλουμε να σας αγχώσουμε, αλλά κάτι ακούγεται για νέα Χάρι Πότερ ταινία