Η φόλα του να ψωνίζεις ρούχα από το Internet, έχει σκάσει στα χέρια αντρών και γυναικών και το πιθανότερο είναι ποτέ κανείς να μην έβαλε μυαλό. Τσεκάρεις το τέλειο φόρεμα, βρίσκεις το παλτό που πάντα ονειρευόσουν, βρίσκεις στην καλύτερη τιμή το αθλητικό που ψάχνεις και τελικά το φέρνεις σπίτι σου από την άλλη πλευρά του πλανήτη.

Περιμένεις τα δέματα, ενώ δεν σταματάς να προσεύχεσαι να έχεις πετύχει το σωστό νούμερο και το χρώμα να είναι αυτό που βλέπεις στην οθόνη που έχεις ανοίξει φουλ τη φωτεινότητα.

Το πακέτο φτάνει, ενώ ενδιάμεσα μπορεί να έχεις στείλει κάμποσα e mails, για το που βρίσκεται το ρημαδοπακέτο και έχει περάσει ένας μήνας και από καλοκαίρι έφτασε φθινόπωρο και τι να το κάνεις τώρα πια το μαγιό;

Με τα πολλά φτάνει, ενθουσιάζεσαι, το ανοίγεις με χέρια και με πόδια και ξαφνικά πένθιμη μουσική ηχεί στα αφτιά σου ενώ σκηνές θρίλερ παρελαύνουν μπρος στα μάτια σου.

Η τυπάρα πιο κάτω έζησε και αυτή το δράμα μας και προσπάθησε με μεγάλη επιτυχία να το επουλώσει. Στις φωτογραφίες μπορείς να δεις το ρούχο που παρήγγειλε, το ρούχο που παρέλαβε και πώς τελικά το έκανα καλύτερο και από την αρχική ιδέα.

Τσέκαρε ντε…