Απλά τα πράγματα: Τα adidas Originals ξαναφέρνουν στη μόδα το εμβληματικό P.O.D-S3.1 και με τσιτάτο τους το: «Great alone, better together», φέρνουν το “σπορτεξ” του κάποτε στο σήμερα. Δύο χρώματα για να διαλέξεις, κι ένας μεγάλος καλεσμένος για να στα γνωρίσει: Paul Pogba, αδερφέ. Ο τύπος που τα έβαλε με τον Ζοζέ!

Στις γειτονιές που μεγάλωσε, στο Παρίσι, ο Pogba επιστρέφει στην παιδική του ηλικία, θυμάται και λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τον πίστεψαν τότε, τον βοήθησαν και τον στηρίζουν ακόμα. Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι άνθρωποι που βάλανε πλάτη στη δημιουργία αυτής της τρομερής μπαλαδόφατσας, έρχονται (μαζί με τα adidas Originals) να αποδείξουν το σλόγκαν. Ναι, «Great alone, (but) better together».

Αποδομώντας τα στερεότυπα που ακολουθούν τη φήμη ενός superstar, ο Pogba επιστρέφει στις ρίζες του για να διηγηθεί την ιστορία του μέσα από τα μάτια των σύγχρονων πιτσιρικάδων της πατρίδας του.

Και από τις γειτονιές του Παρισιού, στους δρόμους της Αθήνας.

Στην Αθήνα λοιπόν, καλλιτέχνες του δρόμου και άνθρωποι που αγαπούν “το δρόμο” ενώνονται ξανά για να υποδεχτούν τα δύο νέα χρωματικά ζευγάρια του P.O.D-S3.1 και να ξαναζωντανέψουν την ιστορία που γράφουν οι παρέες. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Pogba, οι Ace2Ace, DJ Young, Da Mike & DJ Angelo και BNC θα συναντηθούν στη σκηνή του Blast Athens στις 18 Οκτωβρίου για να μοιραστούν τη δική τους ιστορία με μουσικές και feelings – μια ιστορία που ξεκινά από την πρώτο τους gig και φτάνει μέχρι τις sold out εμφανίσεις στις μεγαλύτερες παγκόσμιες σκηνές.

Ανανεώνοντας τον όρο street style, το νέο P.O.D-S3.1 με το άπαιχτο στιλάκι και τα κλασικά χρώματά του, εμπνέεται από την παράδοση του παπουτσιού και αποδεικνύει ότι το σύνολο είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Ανακάλυψε τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς του P.O.D-S3.1 στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr στις 18/10.

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram.

#PODSystem

adidas.gr/PODSystem