Το να φαίνεσαι πιτσιρικάς, ενώ έχεις μπόλικα χρονάκια στις πλάτες σου, δεν είναι πάντα για καλό φιλαράκο… Ξέρεις τώρα, όταν πέφτει λίγο παραπάνω πρήξιμο σε φάση “πώς το κάνεις;” ή “πες μας και σε ‘μας το μυστικό!” κι άλλα τέτοια, ε μια ξενέρα την νιώθεις ρε αδελφέ.

Αυτά τα μικροπρηξίματα, που λες, βρήκαμε κι εμείς (καλά, καλά, απ’ το BuzzFeed τα ψυρρίσαμε) και είπαμε κάποια στιγμή να τα βγάλουμε προς τα έξω (δεν είναι αυτό που νομίζεις…).

Επομένως έχουμε και λέμε. Αυτά είναι τα 11 μικροπροβλήματα που έχουν ΜΟΝΟ όσοι δείχνουν μικρότεροι απ’την κανονική τους ηλικία!

Για τσέκαρε.

1. Όλοι σε ρωτάνε “Αλήθεια;;; Έλα, έλα, κόψε τις μαλακίες!“, όταν τους λες την πραγματική σου ηλικία.

2. Tους δείχνεις ταυτότητα, εκείνοι δεν σε πιστεύουν και σου λένε “Αυτή είναι σίγουρα η πραγματική σου ηλικία που δείχνει η ταυτότητα ή κοροϊδεύεις;“…

3. … και κοιτάνε την ταυτότητά σου καλά καλά πάνω από 3 με 4 φορές για να σε πιστέψουν.

4. Επίσης, σε ρωτάνε “Τι τάξη πας;“, ακόμα κι αν εσύ έχεις τελειώσει το σχολείο απ’ την εποχή που ο Πελέ ήταν στις ακαδημίες της Σάντος.

5. Όταν σου λένε “ααα, ρε συ, είναι τέλειο που μοιάζεις πιο νέος!“, ενώ έχουν προλάβει να αμφισβητήσουν την ηλικία σου πάρα πολλές φορές.

6. Το σπαστικό “ααααχ γλυκούλη” που σου λένε συνέχεια.

7. Και τα νεύρα που σου προκαλούν, όταν κάθε τόσο σου φωνάζουν “Σήμερα δεν έχεις σχολείο; Γιατί είσαι έξω;

8. Όταν έρχεται κάποιος να επισκευάσει κάτι στο σπίτι σου και ζητάει να μιλήσει με τους γονείς σου.

9. Όταν αναγκάζεσαι να κυκλοφορείς πάντα με ταυτότητα.

10. Και όταν κοιτιέσαι στον καθρέφτη και ούτε εσύ μπορείς να πιστέψεις την ηλικία σου.

11. Έρχονται μικρότεροι και σου λένε “τη φάση τους”, επειδή νομίζουν ότι είστε συνομήλικοι, κι εσύ δεν τους καταλαβαίνεις.

*Τουλάχιστον έχει και τα θετικά του, αφού μπορείς να κόψεις φοιτητικά εισιτήρια χωρίς να έχεις πάσο και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑΟΛΕ!