Έχουμε και λέμε. Τα πανέμορφα και ούρμπαν στενά της Αθήνας τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις σε τι διαολεμένα όμορφα μέρη μπορούν να σε οδηγήσουν. Άλλες φορές σε πηγαίνουν σ’ ένα λόφο για ν’ αράξεις με τα φιλαράκια σου, άλλες φορές σε κάποιο μπαρ για να κατεβάσεις καμιά παγωμένη μπύρα κι άλλες φορές σε οδηγούν σε εξελιγμένα καταστήματα για να κάνεις τα ψώνια σου και να πετύχεις αυτό που λένε οι Αμερικανοί “το σωστό σόπινγκ θέραπι”.

Έτσι κι εμείς, που λες, στις 5 Ιουλίου, βρεθήκαμε στο 2ο drop του DEERUPT και πέσαμε πάνω στην έκθεση στο adidas Originals store Athens.

Τώρα τι λες; Να τα βάλουμε λίγο κάτω και να σου πούμε τι είδαμε;

Η επαναστατικότητα στις σχεδιαστικές γραμμές, το «αυστηρό» και ταυτόχρονα ευέλικτο design και η αντισυμβατική λιτότητά του, έχουν αναδείξει το DEERUPT όχι μόνο σε ένα από τα πιο διαχρονικά sneakers παγκοσμίως, αλλά και σε στοιχείο καλλιτεχνικής έμπνευσης.
 
Λίγο μόλις καιρό μετά την φωταγώγηση της πλατείας Carrousel στο Παρίσι και την εικαστική προβολή στην πρόσοψη ενός από τα πιο iconic κτίρια της Αθήνας, το Hilton Athens, το grid βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο. Με αφορμή τα εννέα εντυπωσιακά ολοκαίνουρια colorways της disruptively simple πρότασης από τα adidas Originals, το grid «πυροδοτεί» μια ιδιαίτερη έκθεση τέχνης, εξερευνώντας τα όρια της δημιουργίας και της αυθεντικότητας ακόμα μια φορά απλά για να τα ανατρέψει με τον μοναδικό του τρόπο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα του.



Αυτή τη φορά, στην «πρώτη γραμμή» βρέθηκε o Visual artist & Graphic designer SImek, aka Χρήστος Τζαφέρος, ένας σύγχρονος creator με έδρα την Αθήνα και portfolio γεμάτο  με έργα και murals σε ενδιαφέρουσες γεωμετρίες και με έντονο urban χαρακτήρα, στοιχεία που αποτυπώνονται και στη design φιλοσοφία του sneaker.

Στο 2ο drop του DEERUPT, στις 5 Ιουλίου ο Simek εγκαινίασε την έκθεση στο adidas Originals store Athens, δημιουργώντας μπροστά στους creators της Αθήνας disruptively simple έργα, που κάνουν ευθεία αναφορά στο grid. Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι  ανάμεσα στους οποίους οι Rec the band, o Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Γιώργος Κελέφης, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Κώστας Τσουρός, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εννέα καινούργια  colorways του Deerupt, σε custom-made συσκευασία επιμελημένη από τον visual artist.

Η έκθεση με τα έργα του Simek, που επανασυστήνει το adidas Originals store Athens (Αθηναϊδος 5 & Καλαμιώτου) από concept store σε urban space, θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως την 1η Αυγούστου.

#DEERUPT

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram