Στο Instagram που λες, υπάρχουν μερακλήδες και μερακλήδες. Εμείς ωστόσο βρήκαμε τον βασιλιά τους! Τονε λένε Hardcor Decor, έχει το καλύτερο logo που κυκλοφορεί και ασχολείται φανατικά με τον κόσμο του πορνό.

Όχι, όχι, κάτσε, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Το Hardcor δεν ασχολείται με το πορνό των ημερών μας. Όχι YouPorn, σιλικόνες, υπερωρίες και τέλεια αποτρίχωση. Ο Hardcor είναι μερακλής και ρομαντικός, κι ασχολείται μ’ εκείνες τις δεκαετίες που το πορνό ήταν ακόμη αγνό κι ανθρώπινο. Τις καλύτερες δεκαετίες της ανθρωπότητας. Το ΄60 και το ΄70.

Το ευρωπαϊκό πορνό των 70s ήταν μια ανεπιτήδευτη αποτύπωση μιας περασμένης εποχής” σχολιάζει στο περιοδικό Sleek ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού.

Και στη συνέχεια συμπληρώνει: “Η γέννηση του Hardcor Decor ήρθε πριν από δύο χρόνια όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη και ξεκινούσα μια σχέση από απόσταση. Εκείνη ζει στο Σίδνεϊ. Λατρεύουμε και οι δυο το ρετρό και τότε ψάχναμε στο Tumblr αισθησιακά μηνύματα για τις συζητήσεις μας. Όσο περισσότερες φωτογραφίες από τα 60s και τα 70s έβρισκα, τόσο πιο πολύ μαγευόμουν από τα backgrounds“.

Όπως τονίζει ο ίδιος, του αρέσει το vintage porn, γιατί έχει έντονα χρώματα, χτενίσματα, έπιπλα. Του θυμίζει την εποχή που γνώρισε ως παιδί.

Όμως πού ξέρεις. Αν του δώσεις μια ευκαιρία, μπορεί κι εσύ να κολλήσεις. Ακόμη κι αν δεν έζησες τα ’60ς και τα ’70ς!

Ευχαριστούμε μπόλικα το ozonweb.com που μας γνώρισε αυτόν τον απίθανο ινσταγκραμικό λογαριασμό!