Είσαι κομιξάκιας και Deadpoolικός πολύ πριν γίνει βάιραλ o κύριος Deadpool; Τότε μάλλον θα ‘σαι διαβασμένος, επομένως στάνταρ θα τα ξέρεις τα παρακάτω facts. Δεν πειράζει μωρέ, μια καλή επανάληψη χρειάζεται που και που…

Aν από την άλλη είσαι σαν κι εμάς, δηλαδή έχεις δει μόνο την πρώτη ταινία και περιμένεις πώς και πώς την δεύτερη, τότε ήρθε ο καιρός να μορφωθείς, όπως μορφωθήκαμε κι εμείς.

Για τσέκαρε.

1. Ήταν φίλος με τον Captain America

Ο κύριος Αμέρικα είναι (σχεδόν) ο μοναδικός τύπος απ’ την κοινότητα της Marvel που του αρέσει το Deadpool, ενώ από την άλλη ο Captain είναι το μόνο πρόσωπο που σέβεται απεριόριστα ο Deadpool. Αμοιβάια τα αισθήματα.

2. Ο Deadpool (ίσως) να είναι Bisexual

Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο συγγραφέας του ‘Deadpool NOW’ Gerry Duggan, ο oποίος όταν ρωτήθηκε από δημ/φους για την σεξουαλικότητα του ήρωά του, ο ίδιος δήλωσε ότι “Ο Deadpool είναι έτοιμος και πρόθυμος να κάνει τα πάντα με πάθος!

3. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος-ψυχούλα, όταν πρόκειται για παιδιά και για ζώα

Αν ρίξεις μια καλή ματιά στα κόμιξ δεν θα σου πάρει και πολλή ώρα για να το καταλάβεις.

4. Αλλά και με τον Wolverine είχε καλές σχέσεις

Από το 2010 έως το 2012, ο Deadpool πέρασε τα καλοκαίρια του, δουλεύοντας στους ‘X-Force’ και είχε για επικεφαλή τον θρυλικό Wolverine.

5. To αληθινό του όνομα είναι Wade Wilson

Deadpool έγινε στην πορεία.

6. Είναι ένας περήφανος Καναδός!

Το καταλάβαμε και από τον Ryan Reynolds, αλλά αν ανατρέξεις και στα κόμικ, θα δεις ότι συχνά πυκνά αναφέρεται με τεράστια αγάπη στην πατρίδα του.


7. Είναι και μπαμπάς!

Και έχει κόρη την μικρή ‘Eleanor’.

8. Έχει σκοτώσει όλο το σύμπαν της Marvel

Σε μια σειρά με τέσσερα μέρη με τίτλο “Deadpool Kills The Marvel Universe”, ένα πείραμα πηγαίνει στραβά με αποτέλεσμα ο Wade να σκοτώσει μπόλικους ήρωες και ‘κακούς’ της Marvel και έφτασε ως και ν’ ανατινάξει τους Avengers, ενώ δεν την γλύτωσε ούτε ο αγαπημένος του Spiderman.

9. Πολέμησε με όλους τους πεθαμένους αμερικανούς προέδρους… και τους ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΣΕ.

Μπορείς να το κάνεις και με τον Τραμπ ρε μεγάλε να ξεμπερδεύουμε;

10. Είναι δωρητής οργάνων

Επειδή έχει τη δυνατότητα να τα αναπλάθει όποτε γουστάρει!