Δεν θα σου πούμε ψέματα. Ούτε εμείς το ξέραμε, ότι η τελευταία Τετάρτη του Απρίλη έχει θεσπιστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Θορύβου. Βλέπεις, τελευταία στιγμή μας ενημέρωσαν από το κοντρόλ. Τι να κάνουμε κι εμείς οι δόλιοι;

Και λέμε “Πώς να το γιορτάσουμε ρε αδελφέ;” και τότε μια (μαγική) φωνή στιο βάθος φώναξε “Με 8 βιντεάκια τόσο φασαριόζικα, ικανά να καταργήσουν μια για πάντα αυτήν την παγκόσμια ημέρα.

Μην κωλώσεις διστάσεις. Δυνάμωσε τα ηχεία στο τέρμα, καθώς οι ήχοι που ακολουθούν είναι σαν να ‘χουν βγει από ταινία του Δαλιανίδη. Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου φίλη Προβοκατόρισσα και φίλε Προβοκάτορα… 

*Δεν βάλαμε Άδωνι και Τσουκαλά για ευνόητους λόγους. Επειδή σεβόμαστε την ακοή σου μωρέ!

Μπινελίκια Κικής και “ΛΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ” 

Σημασία δεν έχει πόσες φορές έχεις δει το “Σπιρτόκουτο” στη ζωή σου, αλλά σε τι volume το έχεις δει, διάολε! Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάθε καρέ απ’ αυτήν την ταινιάρα, ωστόσο επιλέξαμε την πιο “φασαριόζικη” σκηνή. Εκεί όπου η Κική ένα ολόκληρο δίλεπτο μπινελικώνει ασταμάτητα το Κατερινάκι (ή όπως έγραψε ένας θεούλης στο youtube «το ξεβαφτίζει»). 


Σωτήρης Γεωργούντζος με το νερό

Ο πάντα νευρικός Σωτήρης, μας χαρίζει μια απ’ τις ωραιότερες καλτ σκηνές στην ελληνική tv και τα κάνει όλα ταναπού. Γενικά σε κάθε εκπομπή-περιγραφή του φωνάζει, αλλά σ’ αυτό το βίντεο δίνει αληθινό πόνο.


Όλα τα ΒΙΝΤΕΟ με εξορκισμούς στο YouTube

Η Mαρία η Δαιμονισμένη, κάτι άλλοι Αμερικάνικοι (φλώρικοι) εξωρκισμοί, αλλά κυρίως οι Εξορκισμοί του πατήρ Σάββα είναι ό,τι πρέπει για να γιορτάσεις τη σημερινή παγκόσμια ημέρα.

(μετά το 3.42)


To Live του Γιώργου Σαμπάνη στον τελικό του Rising Star

Δεν θα στο κρύψουμε. Ακούμε κρυφά Σαμπάνη και πολλές φορές μας αρέσει κιόλας. Ωστόσο, σ’ αυτό το κομμάτι θα λέγαμε ότι “πατάει” λίγο παραπάνω και φωνάζει σαν τον Τσουκαλά, όταν τον παίρνει τηλέφωνο ο Παοκτζής από την Καστοριά. 

https://www.youtube.com/watch?v=rOTp0BEC4CY
 
To oυρλιαχτό – Ελλάδα έχεις Ταλέντο
 
Και ναι, αν δεν το θυμάσαι (που ‘ναι και το λογικό) υπήρχε μια τύπισσα που πήγε στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και το μόνο που έκανε ήταν να ουρλιάζει. Δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να λείπει από τη λίστα μας.
 
https://www.youtube.com/watch?v=sKtp7_i1wa4
 
Μπαρτζώκας Vs Μαυροειδής

Βάλε το αριστερό λέι απ…
 
*Απλός, δωρικός, ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ.
 
 
Όλοι οι τσακωμοί του Χατζηστεφάνου
 
Θα βάζαμε το “Βλάχα, βλαχάρα”, αλλά επειδή στάνταρ θα το ‘χεις δει 46582 φορές, είπαμε να βάλουμε άλλον έναν ΕΠΙΚΟ (και όχι τόσο γνωστό) τσακωμό του Χατζηστεφάνου. Μην βάλεις μπιπ… 
 
 
Τα καντήλια του Αλκέτα Παναγούλια
 
Και τι καλύτερο κλείσιμο, απ’ τα μπινελίκια του τεράστιου Αλκέτα Παναγούλια στο Μουντιάλ της Αμερικής το 1994.
 
”Σουτάρετε,έτσι μπαίνει το γκολ…”