Το να κλείνει ένας σύλλογος 92 χρόνια ιστορίας, δεν είναι απλό πράγμα. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο ιστορικός σύλλογος φοράει ασπρόμαυρα, έρχεται απ’ την Κωνσταντινούπολη, έχει για σήμα τον δικέφαλο και είναι η μεγαλύτερη ομαδάρα της Βόρειας Ελλάδας. Όχι προβοκάτορα, δεν είναι η Γιουβέντους, δεν είναι η Γαλατά, δεν είναι η ΑΕΚ, ούτε η Λάρισα. Είναι η ΠΑΟΚΑΡΑ. Μας!

Με σεβασμό κι αγάπη, λοιπόν, στην επίσημη αγαπημένη του Μεγαλέξανδρου, κάναμε ρεπορτάζ και ξέρουμε πρώτοι τους εφετινούς εορτασμούς για τα 92 χρόνια ΠΑΟΚ. Διάβασε εδώ κι ύστερα πάρε ντουντούκα, τύμπανο, τούμπα, και βγες στο δρόμο να γιορτάσεις.

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚΑΡΑ! Και το πάρτι ξεκινάει με…

…Πρωινό Καφέ.

Με Μίλκο και τυρόπιτα μπουγάτσα και φραπέ θ’ αρχίσουν τη μέρα τους οι πανηγυριστές. Την ίδια ώρα μεγάφωνα σ’ όλη την πόλη θα παίζουν το κλασικό σύνθημα: “Μπουγάτσα κρέμα είναι το φαγητό σου και λεμονίτα το αναψυκτικό σου…“.

Δημιουργικό Παιχνίδι με τον Κώστα Ζουράρι.

Ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις για ακόμη μια χρονιά θα προκαλέσει τους οπαδούς του δικεφάλου σε μια δημιουργική μονομαχία: Ποιος μπορεί να κατασκευάσει το πιο βαρύ αρχαιοελληνικό μπινελίκι για τον διαιτητή Κομίνη; Πέρσι ο καθηγητής κατατρόπωσε όλους όσους δοκίμασαν να τον ξεπεράσουν στα μπινελίκια για τον ΠΟΚ, με λέξεις όπως: “αβροβατόσημος Ολυμπιακός”, “ανασεισίφαλλος Παναθηναϊκός”, “ΑΕΚτζίδηκη μητρηδονοθήκη” και φυσικά “Πόσθων ΠΑΟΚτζης και το μ()^ν! της μάνας σας!”.

Ομιλία Αριστείδη Φωκά με θέμα: Ρίξε στη Βουλή μου σπίρτο να πυρποληθεί!

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων θα μιλήσει για τις αδικίες κατά του ΠΑΟΚ, τους διαιτητές, την Ελλάδα που τρώει την ομάδα της και την ξεφτίλα που νιώθει ένας γνήσιος ΠΑΟΚτζης όταν τον λένε “βουλευτή”. Στο τέλος της πανηγυρική ομιλίας, με προτροπή του κυρίου Φωκά θα καεί ο καρνάβαλος ομοίωμα της Βουλής ντυμένο “ιερόδουλη εταίρα των Αθηνών”.

https://www.youtube.com/watch?v=vXD5qo-0tpk


Ρώσικο γλέντι με μπαλοθιές απ’ τον πρόεδρο Ιβάν.

Την σκυτάλη θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης σ’ ένα ρώσικο γλέντι γεμάτο κέφι, μπρίο και σουβλάκια χωρίς καλαμάκι. Κάποια στιγμή ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου αναμένεται να κάνει παραγγελιά το “Ο δικέφαλος αετός πεθαίνει στον αέρα” και να ρίξει μπαλοθιές στον αέρα και προς πάσα κατεύθυνση.

Συλλογή υπογραφών για να μπει στο νεοελληνικό λεξικό ο ιδιοματισμός “ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ”.

Με πρωτοβουλία (ποιου άλλου;) του κυρίου Ζουράρι, ο λαός του ΠΑΟΚ θα μπορεί κάθε στιγμή της ημέρας να υπογράφει με σταυρό για το κρίσιμο αυτό γλωσσολογικό ζήτημα. “Αδιάσπαστο και αποκλειστικά με κεφαλαία” απαιτεί ο Ζουράρις. Στους περσινούς πάντως εορτασμούς, παρά τους χιλιάδες σταυρούς που μαζεύτηκαν, το αίτημα να μπει στο συντακτικό η θεσσαλονικιώτικη σύνταξη “ΠΑΟΚ είσαι, αφού” δεν έγινε δεκτό απ’ τον (κρυφοβάζελο) κύριο Μπαμπινιώτη.

Χειροτεχνίες με τον Σταύρο Κόλκα: φτιάξτε μόνοι σας το χάρτινο πρωτάθλημα της ΑΕΚ.

O Σταυρής θα σου δείξει πώς το κάνουν οι άλλοι, αλλά για τον ΠΑΟΚ αυτά είναι μόνο παιδικά παιχνίδια. Πρωτάθλημα μόνο στο γήπεδο!

Μαθήματα πολεμικών τεχνών απ’ τον Πάμπλο Γκαρσία.

Υπό τους ήχους το “Eye of the Tiger”, ο Μιγιάγκι του ΠΑΟΚ θα παραδώσει μαθήματα άμυνας και επίθεσης, βασισμένος στις τεχνικές που τόσα χρόνια ανέπτυξε στα ελληνικά γήπεδα. Τα μαθήματα θα χωρίζονται σε κατηγορίες όπως: “Καν’ το όπως στον “Ντιόγκο”, “Σιμάο Τάο”, “Ποιος Τζιμπούρ;” κτλ. “Βλέποντας τα περσινά επεισόδια στη γέφυρα, θεώρησα ότι όλο αυτό ήταν ντροπή. Δεν θα ξαναχάσουμε, θα είμαστε προετοιμασμένοι!” δήλωσε για τα μαθήματά του ο Πάμπλο Γκαρσία.

Δημιουργικό παιχνίδι ΚΑΙ με τον Γιώργο Μίνο.

Ο ΤΙΤΑΝΑΣ δημοσιογράφος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί και φέτος τον τίτλο του στο παιχνίδι: Ποιος θα πεις περισσότερες φορές ΠΑΟΚ μέσα σε ένα λεπτό. Ο Μίνος άλλωστε κρατάει το ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού μετά τον περσινό τελικό κυπέλλου, σύμφωνα με μαρτυρίες πέτυχε 504 ΠΑΟΚ / λεπτό, δηλαδή περίπου 8 ΠΑΟΚ κι ένα Π ανά δευτερόλεπτο.

Η βραδιά θα κλείσει με Στιγμές Νοσταλγίας, ΞΑΝΑ με τον (ΠΑΟΚ) Γιώργο Μίνο.

Ο τιτάνας Μίνος (ΠΑΟΚ), θα θυμηθεί και θα θυμίσει στους οπαδούς (του ΠΑΟΚ), ένα-ένα τα 82 πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ μέχρι και το φετινό (που θα πάρει ο ΠΑΟΚ). “Οι νέοι πρέπει να ξέρουν τον ΠΑΟΚ και οι παλιοί να θυμούνται τον ΠΑΟΚ. Η ιστορία (του ΠΑΟΚ) δεν αλλάζει επειδή έτσι θέλει (ΠΑΟΚ) η παράγκα της Αθήνας (ΠΑΟΚ). ΠΑΟΚ παντού!” είπε σε δηλώσεις του ο Ηρόδοτος της αθλητικής δημοσιογραφίας. Αντί για κονιάκ θα προσφερθεί Μαλαματίνα σε μπουκάλι.

https://www.youtube.com/watch?v=YnumBJUohyY