Κατάλαβε ότι έκανε μαλακία (με τα δεδομένα που διέρρευσαν μέσω του Facebook). Παραδέχτηκε δημόσια το λάθος του. Ζήτησε συγγνώμη. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή για να τον συγχωρέσουμε; Να μας δώσει μερίδιο απ’ τις μετοχές του; Μμμ αυτό θα ‘ταν μια καλή ιδέα, ωστόσο εμείς έχουμε να του προτείνουμε κάτι καλύτερο.

Να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την λειτουργία των προφίλ που θα δούμε παρακάτω, καθώς έτσι και το επίπεδο της διαδικτυακής του πλατφόρμας θα ανέβει, αλλά κι εμείς με το χέρι στην καρδιά θα του συγχωρήσουμε μια για πάντα το λάθος του.

Μαρκ βγάλε χαρτί και στυλό και σημείωνε. wink

1. Τα κοινά προφίλ
Αγαπητέ Μαρκ. Μπορεί το να έβγαλες τα δεδομένα μας στη φόρα να ‘ταν όντως τεράστια χοντράδα, ωστόσο να ξέρεις ότι έχεις κάνει και μεγαλύτερη μαλακία. Έλα που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Τόσα ΟΚ έχεις δώσει ρε φίλε για την δημιουργία κοινών προφίλ, όπως ΚΩΣΤΑΣ-ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΣ-ΕΛΕΝΗ, ΑΖΟΡ-ΡΕΞ κλπ κλπ, αλλά εμείς είδες… κύριοι. Τόσο καιρό δεν σου ‘χαμε πει κουβέντα και το προσπερνούσαμε σαν να μην συμβαίνει κάτι, όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι (btw πόσο άσχημη παροιμία;). Προσωπικά, έτσι και μπανάρεις από αύριο όλα τα κοινά προφίλ, σου επιτρέπω να στείλεις τα προσωπικά μου δεδομένα όπου κάνεις κέφι. Χαλάλι.


2. Το προφίλ του χουντοφασιστόγερου
Μιλάμε, ουσιαστικά, για τον κλασικό “πατριώτη” συνταξιούχο που έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, δεν έχει με τι να ασχοληθεί και με το που ξυπνάει παίρνει αμπάριζα όλες τις φασιστοσελίδες και σχολιάζει σερί μέχρι τ’ άλλο ξημέρωμα. Γράφει με κεφαλαία, με θαυμαστικά, με γραμμική Β’, λέει αναρχοάπλυτους όσους δεν συμφωνούν με την άποψή του και προσπαθεί να πείσει 12χρονα με εφηβικό χνούδι ότι με την χούντα δεν είχαμε κρίση και ότι κοιμόμασταν με ανοικτά παράθυρα.

3. Το προφίλ του καγκουροPR
Όλοι τον μισείτε, αλλά κανείς δεν τολμάει να τον διαγράψει από το facebook, αφού στο σχολείο κάνατε πραγματική παρέα, διάολε! Πριν γίνει Πασπίτης ή Δαπίτης. Στο προφίλ του θα δεις ΜΟΝΟ τιμές για μπουκάλια σε κλαμπ και μπουζούκια, όσο ο ίδιος προσπαθεί να δείξει ότι βγάζει μύρια, ανεβάζοντας (πλαστά) 50€ πάνω στα μπουκάλια. Έλα Μαρκ αγόρι μου και πολύ το άργησες.

4. Τα τριπλά προφίλ (A, B, C)
Από την στιγμή που υπάρχει το τίμιο φόλλοου και μπορείς πολύ εύκολα να ακολουθήσεις έναν σελέμπριτι στο πρώτο του προφίλ, τότε γιατί να θες ντε και καλά να τον κάνεις add και στα υπόλοιπά του προφίλ; Και επιπλέον, γιατί ο ίδιος ο σελέμπριτι όταν ανεβάζει photos και video να πρέπει να ταγκάρει και τα τρία του προφίλ; Ή κλείσε τα άλλα δύο ρε φίλε, ή κλείσε και τα τρία να ηρεμήσουμε. Διάλεξε.


5. Τα προφίλ των φοιτητοκομματόσκυλων 
Όλων των φοιτητοκομματόσκυλων. Όλων των σχολών. Εδώ δεν χωράνε οπαδικά.

6. Το προφίλ της μάνας σου
Κοίτα, για να ‘μαστε δίκαιοι και για να μην τις παίρνει όλες τις μανάδες η μπάλα, υπάρχουν και κάποιες που το ‘χουν με το fb και το μόνο που κάνουν είναι απλά να στοκάρουν τα παιδιά τους και τις φίλες τους στο facebook. Κυριλέ και μπράβο τους. Εγώ όμως, μιλάω για τις μανάδες (φίλινγκ Παπακαλιάτης) που κάνουν share τα πάντα. Φωτογραφίες των παιδιών τους, σκυλάκια και γατάκια που παίζουν, minions, κάνουν όλα τα τεστ προσωπικότητας, στέλνουν ασταμάτητα ζωές στο κάντι κρας και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε, έτσι;


7. Το προφίλ της κλαμπόβιας φίλης σου
Εδώ που τα λέμε, το προφίλ της κλαμπόβιας φίλης σου, δεν διαφέρει και πολύ με το προφίλ του καγκουροPR. Μόνο που η κλαμπόβια είναι πιο αρκετά πιο κουραστική. Ανεβάζει τις ίδιες φωτογραφίες, με την ίδια πόζα, με την ίδια λεζάντα και τις ανεβάζει στάνταρ κάθε απόγευμα Κυριακής (γιατί την φωτογράφισαν το Σάββατο). Ξέρω ότι δεν σε συμφέρει Μαρκ να της το κλείσεις, γιατί θα χάσεις τα λάικ της, αλλά κάνε και κάτι μια φορά για ‘μας. Είδες και ‘μεις συγχωρήσαμε το σφάλμα σου.

8. Το προφίλ του φίλαθλου-οπαδού-σχολιαστή αθλημάτων
Ό,τι ομάδα και να υποστηρίζεις φίλε Ζούκερμπεργκ και σε όποιον οπαδικό σύνδεσμο κι αν ανήκεις, σε αυτά τα προφίλ δεν πρέπει να κάνεις καμία εξαίρεση. Ξεκίνα τσακ μπαμ και σβήνε προφίλ, αλλά και σχόλια που ξεκινάνε με το “Αν και Ολυμπιακός πάντα υποστηρίζω και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη” και καταλήγουν σε “ΤΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΕ ΜΟ##$@!!#$Α.”.

9. Τα προφίλ με “κάτι σαν παρατσούκλι”
Μιλάω για όλα αυτά τα “Μαρία μικρή Νεράιδα” ή “Γιώργος ο ανώνυμος Εραστής” ή “Κatia Giati Etsi Goustarw”. Καταλαβαίνω ότι πηγαίνετε γυμνάσιο και πρέπει κάπως να διαφέρεται ρε παιδιά (κι εμείς κάναμε μεγαλύτερες χοντράδες στο σχολείο), αλλά αν σας ρίξει μια ποινή τριών ετών ο Μαρκ ώστε να πάρετε το μάθημά σας, θα δείτε ότι όταν γυρίσετε και πάλι πίσω στο facebook, τότε θα ‘στε σίγουρα πιο ώριμοι και πιο γαμάτοι.

Τι λες Μαρκ; Ξεκινάμε;